Θα δοθεί το fuel pass 3;

Στενέουν τα περιθώρια για όσους έχουν την fuel pass 2 και δεν την έχουν ακόμα χρησιμοποιήσει μιας και λήγει σύντομα, ωστόσο πολλοί ρωτούν αν θα έχουμε και fuel pass 3

Για ακόμα λίγες μέρες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της ψηφιακής κάρτας fuel pass 2, όσοι δεν την έχουν ακόμα χρησιμοποιήσει στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Μάλιστα για την Εύβοια το ποσό ήταν αρκετά γενναιόδωρο και δόθηκαν 100 ευρώ σε όσους χρησιμοποίησαν την κάρτα.

Η άυλη ψηφιακή κάρτα δεν θα είναι για πάντα και έρχεται η λήξη της στο τέλος Οκτωβρίου 2022.

Θα δοθεί fuel pass 3
Fuel pass πληρωμή

Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι πήραν χρήματα του fuel pass;

Θα μπορείτε να κάνετε πληρωμή με fuel pass μέχρι 31/10/2022. Θα πρέπει επίσης να ξέρετε πως το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά και δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού.

Θα δοθεί fuel pass 3;

Σχετικά με το ενδεχόμενο πληρωμής του fuel pass 3 άνθρωποι της κυβέρνησης δηλώνουν πως κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε στη ΔΕΘ και δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή την περίοδο.

Την ίδια ώρα, τα μαντάτα από το μέτωπο του ενεργειακού πολέμου επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι η διεθνής τιμή του πετρελαίου θα συνεχίσει να υποχωρεί, δίνοντας έτσι ανάσες στους καταναλωτές αλλά και στις κυβερνήσεις, που μπορούν να ξανά υπολογίσουν τους διαθέσιμους πόρους για μέτρα στήριξης.