Πότε θα δοθεί το fuel pass 3

Οι τιμές στα καύσιμα έχουν πάρει την ανηφόρα με την τιμή να είναι πάνω από 2 ευρώ στα περισσότερα πρατήρια της Εύβοιας.

Αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες είναι ότι ίσως να κάνει το κράτος μια παρέμβαση και να δώσει το fuel pass 3 που το περιμένουν οι πολίτες εδώ και πολλούς μήνες.

Το Fuel Pass αποτελεί μέτρο ενίσχυσης φυσικών προσώπων και ελεύθερων επαγγελματιών για την αντιμετώπιση της αύξησης κόστους των καυσίμων κίνησης.

Οι δικαιούχοι του Προγράμματος υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής, με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet / myaade).

Ο αιτών συμπληρώνει και επικαιροποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας του, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του.

Εφόσον επιλέξει ως μέθοδο χορήγησης την «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό», απαιτείται και η συμπλήρωση του IBAN προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στον οποίο ο αιτούμενος είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.

Επίσης, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) κατά τις ημερομηνίες που προβλέπονται για τον ΑΦΜ τους.

Ακούγεται ότι ίσως να γίνουν συζητήσεις για το fuel pass 3 λίγο πριν τα Χριστούγεννα 2023.

Μένει να δούμε αν τελικά έρθει το επίδομα ή όχι.