Φτωχότερος ο τεχνικός κόσμος της Χαλκίδας μετά την απώλεια του Γιάννη Ζάχου

Κερί θάνατος, Εύβοια

Θλίψη στη Χαλκίδα για την απώλεια του Γιάννη Ζάχου – Ποιος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας που έφυγε από τη ζωή

AI
Takeaways
  • •
    8 Κυριακές ανοιχτά: Το 2026 τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν σε συγκεκριμένες Κυριακές μέσα στο έτος.
  • •
    Ιανουάριος: Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά στις 18 και 25 Ιανουαρίου λόγω χειμερινών εκπτώσεων.
  • •
    Πάσχα: Η Κυριακή των Βαΐων στις 5 Απριλίου είναι η βασική ημέρα για πασχαλινές αγορές.
  • •
    Θερινές εκπτώσεις: Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και στις 20 Ιουλίου.
  • •
    Black Friday: Η αγορά ανοίγει και στις 29 Νοεμβρίου για την εμπορική περίοδο προσφορών.
  • •
    Χριστούγεννα: Ανοιχτά θα είναι επίσης στις 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου για τις εορταστικές αγορές.
  • •
    Προαιρετική λειτουργία: Κανένα κατάστημα δεν υποχρεούται να ανοίξει, καθώς η συμμετοχή είναι προαιρετική.
* Δημιουργήθηκε αυτόματα από την τεχνητή νοημοσύνη του evianews.com

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε ο γνωστός μηχανικός της Χαλκίδας, Γιάννης Ζάχος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους οικείους του αλλά και την τοπική κοινωνία.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός και καταξιωμένος επαγγελματίας, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην πόλη ως ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο των κατασκευών.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε βαθιά συγκίνηση, καθώς ο Γιάννης Ζάχος ήταν ένας άνθρωπος που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του.

Συγγενείς και φίλοι θα του απευθύνουν το τελευταίο αντίο, αύριο Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 16:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Χαλκίδα: Τρομακτικό τροχαίο σε κεντρικό σημείο, στο νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο στη Χαλκίδα σε σημείο που έχει γίνει φόβος και τρόμος

Εύβοια: Ήταν η χειρότερη κλοπή και το έκαναν επαγγελματίες, χωρίς ίχνος, χωρίς θόρυβο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ