Φανάρι στο Βασιλικό: Τα ίδια και τα ίδια

Βασιλικό κίνηση οχημάτων
Αυτοκίνητα

Σε δοκιμαστική λειτουργία τέθηκαν πριν χρόνια τα φανάρια στο Βασιλικό και μέχρι σήμερα, το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

Αναγνώστης μας αναφέρει πως κάθε Σαββατοκύριακο η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Το μποτιλιάρισμα ξεπερνά τα δύο χιλιόμετρα και τα νεύρα των οδηγών γίνονται τσατάλια. Μάλιστα μας έστειλαν και φωτογραφία για το αδιαχώρητο που επικρατεί στην περιοχή.

Ο αναγνώστης μας, αναφέρει πως η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών προκαλεί κυκλοφοριακό black out και ουρές χιλιομέτρων σε έναν ήδη επιβαρυμένο κυκλοφορικά δρόμο.

“Ξέρω ότι οι αρμόδιοι, έχουν καλά αντανακλαστικά και ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση στο ζήτημα” επισημαίνει.

Λίγα λόγια για το Βασιλικό Εύβοιας

Το Βασιλικό είναι κωμόπολη της κεντρικής Εύβοιας. Διοικητικά είναι έδρα της δημοτικής κοινότητας Βασιλικού του δήμου Χαλκιδέων, της περιφερειακής ενότητας (πρώην νομού) Ευβοίας στην Στερεά Ελλάδα. Με το πρόγραμμα Καποδίστριας ήταν έδρα του δήμου Ληλαντίων. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, το Βασιλικό έχει 6.571 κατοίκους και είναι ο τρίτος μεγαλύτερος οικισμός του νομού μετά τη Χαλκίδα και τη Νέα Αρτάκη. Στο Βασιλικό υπάγεται διοικητικά το Λευκαντί.(wikipedia.org).

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε τι εμφανίστηκε στον ουρανό της Χαλκίδας και ανησύχησε πολλούς [Φωτογραφία]

Πως θα γεμίσετε το σπίτι σας με εκατομμύρια λαμπάκια κάνοντας τον εντυπωσιακότερο στολισμό στην περιοχή σας με μόλις 25 λεπτά του ευρώ

Μία κούκλα που ήθελε πολλά χάδια στη Χαλκίδα! [Φωτογραφία]

Δείτε όλα τα νέα από την Εύβοια, τη στιγμή που συμβαίνουν, με την ματιά του Γιώργου Κουτσελίνη στο Evianews.com