Εύβοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο

Στην ΜΕΘ είναι το 6χρονο αγοράκι που δέχτηκε επίθεση από σκύλο σε παραλία του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται μετά από πολύωρο χειρουργείο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ στην Εύβοια.

Έχει τραύματα στο αυτί, στον τράχηλο και στον θώρακα με τους γιατρούς να τον παρακολουθούν στενά σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 χθες 30 Ιουλίου 2022 το πρωί, όταν το αγοράκι μαζί με την οικογένεια του απολάμβαναν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην παραλία. Ένα άγριο σκυλί, ξέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στο άτυχο παιδί.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ψαχνών και από εκεί κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού.

6χρονο παιδί στην Εύβοια
6χρονο παιδί στην Εύβοια

Συνελήφθη, χθες (30-07-2022) το βράδυ, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας, ο ιδιοκτήτης του σκυλιού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί πήγαν στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, όπου ενημερώθηκαν ότι χθες το πρωί διεκομίσθη ένας ανήλικος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, φέροντας τραύματα στον αυχένα, στο στήθος και στο αυτί, από δάγκωμα σκύλου.

Το αγόρι, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και ακολούθως σε Νοσοκομείο της Αττικής, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας.