Εύβοια: Το απίθανο πλάσμα που ήταν πάνω στη βάρκα

Δείτε τι απίστευτο πτηνό ήταν πάνω σε μια βάρκα στην Εύβοια και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η φωτογραφία που θα δείτε είναι απίστευτη και πραγματικά τράβηξε όλα τα βλέμματα. Όπως θα δείτε και παρακάτω, είχε καθίσει πάνω σε μια βάρκα και είχε ανοίξει τα φτερά του σε παραθαλάσσια περιοχή της Εύβοιας. Ήταν σε κατάσταση ηρεμίας την ώρα που ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε αυτό το απίστευτο πλάσμα.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο facebook και πολλοί χρήστες τους, είχαν την απορία περιτίνος πτηνού πρόκειται. Οι περισσότεροι δήλωναν άγνοια αλλά παράλληλα ήταν εντυπωσιασμένοι από το απίθανο πλάσμα και το φωτογραφικό καρέ πάνω στην βάρκα.

Αυτό το πλάσμα δεν είναι μικρό αλλά μεγάλο και συνήθως το χρώμα του είναι μαύρο. Το μήκος του κυμαίνεται στα 77-94 εκατοστά και με άνοιγμα φτερών που μπορεί να φτάσει τα 121-149 εκατοστά. Έχει μακριά ουρά και λευκό πηγούνι, ενώ μικρότερα σε ηλικία πουλιά την περίοδο της αναπαραγωγής αποκτούν λευκές κηλίδες στους μηρούς και λευκό φτέρωμα στο κεφάλι. Χαρακτηριστικό αυτού του πλάσματος είναι ο κίτρινος λαιμός του που διακρίνεται εύκολα.

Και στη Χαλκίδα είχε βρει καταφύγιο αυτό το απίστευτο πλάσμα

Δεν είναι σπάνιο πλάσμα μιας και είδαμε στο αρχείο μας ότι και η Χαλκίδα έχει δεχθεί αυτά τα πτηνά για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πριν μήνες συνέβη στη Χαλκίδα όπου ο αγαπημένος μας Κορμοράνος αδιαφορώντας για τους θαυμαστές του, κάθισε στον βράχο για κάμποση ώρα και όταν ήρθε η νύχτα, απλά αναχώρησε.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όταν βλέπετε αυτό το απίστευτο πλάσμα πάνω σε μια βάρκα στην Εύβοια
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όταν βλέπετε αυτό το απίστευτο πλάσμα πάνω σε μια βάρκα στην Εύβοια