Εύβοια: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και έπεσε σε χαντάκι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Χωρίς δίπλωμα και… στο χαντάκι – 24χρονος που παράτησε το αυτοκίνητο και έφυγε

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε όταν ένας 24χρονος οδηγός, χωρίς δίπλωμα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και το έριξε σε χαντάκι!

Όμως, αντί να καλέσει την αστυνομία, αποφάσισε να εξαφανιστεί, καθώς φοβήθηκε τις συνέπειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ήταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο του ατυχήματος, αλλά δεν ειδοποίησε τις αρχές. Όταν τελικά εντοπίστηκε, ανέφερε ότι στο αυτοκίνητο βρισκόταν μόνος του.

Τώρα, ο 24χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσει για την απερίσκεπτη οδήγησή του χωρίς άδεια!

Η απερίσκεπτη ενέργεια του 24χρονου να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και να εγκαταλείψει το όχημα μετά το ατύχημα θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες για την ασφάλεια άλλων οδηγών.

Αν το αυτοκίνητο είχε καταλήξει σε σημείο που εμπόδιζε την κυκλοφορία ή αν κάποιος διερχόμενος οδηγός δεν το αντιλαμβανόταν εγκαίρως, το περιστατικό θα μπορούσε να προκαλέσει νέα τροχαία δυστυχήματα.

Η οδήγηση χωρίς άδεια σημαίνει έλλειψη βασικών γνώσεων και εμπειρίας, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο για όλους στον δρόμο.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Φτωχότερη η Χαλκίδα, έφυγε ένας άνθρωπος που μας έμαθε τι σημαίνει αγάπη

Εύβοια: Ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα για την ομάδα που αγαπούσε δεν είναι πια εδώ

Τροχαίο τώρα με τραυματία οδηγό δικύκλου

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.