Δείτε τι έπαθε μια περιοχή της Εύβοιας από την βροχή! [Φωτογραφίες και Βίντεο]

Είναι από τις εικόνες που σοκάρουν στην Εύβοια.

Για άλλη μια φορά η κακοκαιρία μετέτρεψε σπίτια και δρόμους σε πλημμυρισμένο τοπίο. Η βροχή ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής στην Εύβοια.

Ξαφνικά ο ουρανός σκοτείνιασε, γέμισε από σύννεφα και άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Αν έβρεχε μόνο μέχρι το πρωί της Δευτέρας, δεν θα δημιουργούσε προβλήματα.

Το κακό είναι ότι έβρεχε για πάνω από 24 ώρες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στον οικισμό Όαση. Δεν έχει καμμία σχέση με την μεγάλη πλημμύρα που είχαμε τον Αύγουστο. Τότε καταστράφηκαν περιουσίες και σπίτια.

Μέσα σε ένα βράδυ οι κάτοικοι έμειναν στον δρόμο μιας και τα σπίτια τους είχαν γίνει ένα με τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε πως έγινε ένας δρόμος στον οικισμό Όαση. Είναι από τους δρόμους που συνδέουν τον οικισμό με το Βασιλικό και τη Χαλκίδα. Αντί για άσφαλτο και αυτοκίνητα να περνούν από εκεί, το μόνο που βλέπουμε είναι νερό και λάσπη.

Και στην οδό Μακεδονίας τα προβλήματα είναι ίδια και πολλά. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι τα νερά του ποταμού δεν μπήκαν μέσα στα σπίτια.

Στο βίντεο θα δείτε καρέ καρέ πως έγιναν οι δρόμοι, ποτάμια.
Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε πως έγινε ένας δρόμος στον οικισμό Όαση. Είναι από τους δρόμους που συνδέουν τον οικισμό με το Βασιλικό και τη Χαλκίδα. Αντί για άσφαλτο και αυτοκίνητα να περνούν από εκεί, το μόνο που βλέπουμε είναι νερό και λάσπη.
Και στην οδό Μακεδονίας τα προβλήματα είναι ίδια. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι τα νερά του ποταμού δεν μπήκαν μέσα στα σπίτια.