Το ποδήλατο είναι πολύ καλή γυμναστική τόσο για εμάς τους μεγάλους όσο και για τα μικρά παιδιά. Είναι η κατάλληλη εποχή για να μάθει το αγγελούδι γι’΄αυτό κι εμείς θα σου παρουσιάσουμε εύκολα tips για να τα ακολουθήσεις.
• Ρυθμίστε την σέλα ώστε να ακουμπάει και τα δύο πέλματα στο έδαφος με τεντωμένα πόδια.
• Θα πρέπει να επιλέξετε ένα μέρος όπου το έδαφος θα έχει μαλακό χώμα.
• Καλό είναι να στέκεστε δίπλα του. Θα πάρει θάρρος και θα φύγει με την ταχύτητα που πρέπει.
• Δώστε του ένα χέρι βοηθείας. Θα μπορέσει να βρει την ισορροπία του αν κρατάτε με το ένα χέρι το τιμόνι και με το άλλο την σέλα.
• Αφήστε το χέρι από το τιμόνι, εξακολουθώντας όμως να στηρίζετε με το άλλο την σέλα, μέχρι να μάθει να κρατά τέλεια ισορροπία.
• Στα πρώτες προσπάθειες καλό είναι να του πείτε να σταματάει βάζοντας τα πόδια του στο έδαφος. Προσοχή όμως. Μην το γίνει η εύκολη συνήθεια. Να του μάθετε και πώς λειτουργούν τα φρένα.
• Για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα, καλό είναι να το έχετε ντυμένο με φόρμες ώστε να γλιτώσετε τους μικρο τραυματισμούς.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Μεταφέρεται η λαϊκή αγορά της Τρίτης
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


