Η μπανάνα είναι από τα πιο θρεπτικά φρούτα – Συνταγή με μόνο τέσσερα υλικά και είναι τόσο εύκολη που θα την αγαπήσετε από την πρώτη δοκιμή
Τι θα λέγατε να φτιάχνατε παγωτό μπανάνα χρησιμοποιώντας 4 υλικά; Σίγουρα θα σας ενθουσιάσει, τόσο εσάς όσο και τους φίλους σας.
Αν αγαπάτε τη μπανάνα, τι καλύτερο από το να τη μετατρέψετε σε ένα δροσιστικό, σπιτικό παγωτό; Η παρακάτω συνταγή χρειάζεται μόνο τέσσερα υλικά και είναι τόσο εύκολη που θα την αγαπήσετε από την πρώτη δοκιμή.
Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και δείτε πώς ένα απλό φρούτο, όπως η μπανάνα, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα εκπληκτικό επιδόρπιο που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια και τους φίλους σας!
Με τη γλυκιά της γεύση και την πληθώρα θρεπτικών συστατικών, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.
ΥΛΙΚΑ για παγωτό μπανάνα:
• 1 κιλό μπανάνες
• 1/2 κούπα ζάχαρη (κατά προτίμηση ζάχαρη άχνη)
• 1 κούπα παγωμένο γάλα
• 1/3 κούπα χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ για παγωτό μπανάνα:
• Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε κομμάτια (ροδέλες).
• Απλώνουμε τα κομμάτια σε ένα μικρό ταψάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη μερικές ώρες για να παγώσουν.
• Μόλις παγώσουν τα κομμάτια, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα βάζουμε στο μπλέντερ.
• Τα χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να πολτοποιηθούν.
• Ρίχνουμε λίγο-λίγο το παγωμένο γάλα και χτυπάμε (θα βοηθήσει πολύ αν το μπλέντερ μας έχει ειδική υποδοχή για ρίψη υλικών).
• Ρίχνουμε τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο μείγμα.
• Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για μερικές ώρες (ανάλογα το ψυγείο).
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


