
ΕΡΧΕΤΑΙ στο ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ την ΠΕΜΠΤΗ 22/8 στις 9:00.μ.
«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» η επίσημη θεατρική παράσταση, ζωντανεύει τον μαγικό κόσμο της παγκόσμιας επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων. Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού.
Η Μάσα και ο Αρκούδος, είναι ένα από τα πέντε κορυφαία παιδικά σε Ευρώπη και Αμερική, μεταδίδεται σε περισσότερες από 130 χώρες, πάνω από το 78% των παιδιών παγκοσμίως γνωρίζουν τους ήρωες και το 2021 βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης των πιο δημοφιλών εκπομπών για παιδιά στον κόσμο.
Λίγα λόγια για το έργο:
Η Μάσα και ο Αρκούδος ετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή για την Ντάσα! Ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια της και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στο υπέροχο δάσος τους.
Τα πεντανόστιμα cupcakes με την συνταγή του Αρκούδου φουρνίζονται και όλοι είναι έτοιμοι για την υποδοχή της Ντάσα.
Τι συμβαίνει όμως όταν η Ντάσα καθυστερεί να πάει στο πάρτυ-έκπληξη και η Μάσα οργανώνει όλη την παρέα και ξεχύνονται στο δάσος να την βρουν;
Όλοι μαζί επί σκηνής τραγουδούν, χορεύουν και μας μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο της Μάσα προσκαλώντας παιδιά και μεγάλους σε ένα παιχνίδι μυστηρίου που πρέπει να παίξουν και να λύσουν όλοι μαζί.
Γιατί στο μαζί βρίσκεται η χαρά, το μαζί δημιουργεί την αγάπη και από το μαζί γεννιούνται οι πιο ωραίες ιστορίες και οι ομορφότερες αναμνήσεις.
Η Μάσα, ο Αρκούδος, η Ρόζι, η Σκιουρίνα, ο Λαγός, το Πάντα, η Σίλλυ και ο Σλάυ, και φυσικά η Ντάσα μας υποδέχονται και μας υπόσχονται μία περιπέτεια γεμάτη μουσικές, γέλιο, τραγούδι, cupcakes, ακροβατικά και παιχνίδι. Παιχνίδι ανεξαρτήτου ηλικίας, παιχνίδι από όλους για όλους, παιχνίδι που στο τέλος πάντα γίνεται γιορτή.
Φορέστε τα γιορτινά σας και ετοιμαστείτε για πάρτυ! Η Μάσα και ο Αρκούδος μας καλωσορίζουν στην μεγάλη τους γιορτή!
«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» μια θεατρική παράσταση που θα σας συναρπάσει.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα
Κείμενο: Χάρης Χιώτης, Αγνή Χιώτη
Μουσική: Γιώργος Κωστογιώργης
Σκηνογραφία: Ντίνα Ζαφειρίου, Kolossaion Productions
Ενδυματολογία: Σωτήρης Καραθανάσης
Χορογραφίες: Ιωάννα Μήτσικα
Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασιλική Ζαφειρίου
Sound design: Τσεσμελόγλου Δημήτρης
Υπεύθυνος Κατασκευής Σκηνικών: Kolossaion Productions
Hair styling: Γιαννακοπούλου Άννα
Σκηνοθεσία trailer: Παναγιώτης Κουντουράς
Φωτογράφιση: Γιώργος Νάκης
Παραγωγή: Kolossaion Productions
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Αθανασέλος, Στέλλα Δροσινού, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Κριστάνα Καρρίκι, Όλια Μήτσιου, Χρύσα Μπολλάτι, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου.
Η επίσημη θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» σε σκηνοθεσία Ταμίλλας Κουλίεβα.
Μην τη χάσετε.
Δείτε το : https://youtu.be/0TbSRCAiRac
Εισιτήρια προπωλούνται: στο https://www.more.com/theater/children/i-masa-kai-o-arkoudos-mia-megali-giorti/
στην Χαλκίδα στο Βιβλιοπωλείο Αλφαβητάρι
Και στην Λαμία στην Βιβλιαγορά Μπέτσης
Πληροφορίες στο 6987 089 778
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

