Τελικά είναι εύκολο να κλείσει κάποιος ραντεβού σε νοσοκομείο; Ποια η διαδικασία
Η ερώτηση πολλών είναι για το πως κλείνουν ραντεβού σε νοσοκομείο και αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο.
Δεν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να το κάνεις αυτό και μπορείς εύκολα να γίνει ηλεκτρονικά.
Πρόκειται για την πλατφόρμα finddoctors.gov.gr που υλοποιήθηκε από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης.
Μέσω της πλατφόρμας, κάθε πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού σε δημόσια δομή ή με ιδιώτη γιατρό πιστοποιημένο στο «Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης».
Το ψηφιακό περιβάλλον είναι πολύ φιλικό, και απαιτείται μόνον η χρήση κωδικών Taxisnet καθώς και η επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ.
Ο πολίτης θα επιλέξει γεωγραφική περιοχή και ακολούθως την προτίμησή του για ραντεβού σε δημόσια δομή ή ιδιώτη ιατρό.
Μέσα από προσυμπληρωμένα πεδία και δυναμικές λίστες επιλογών, με ελάχιστα κριτήρια αναζήτησης και μόνο με τέσσερα «κλικ», θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού με ιατρό σε ημέρα και ώρα που επιθυμεί.
Θα λαμβάνει SMS επιβεβαίωσης, ενώ θα έχει τη δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης του ραντεβού έως και την προηγούμενη ημέρα.
Μπορείτε να κλείσετε εύκολα και γρήγορα το ιατρικό ραντεβού σας σε δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ, Τοπικά Ιατρεία).
Επίσης δίνεται η δυνατότητα εύκολης διαχείρισης των ραντεβού σας:
– Δημιουργία νέου ραντεβού
– Ακύρωση ραντεβού
– Διαχείριση ειδοποιήσεων ραντεβού
– Λίστα με όλα τα ραντεβού που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

