
Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας είχε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος. Έλαβε πλήρη ενημέρωση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις της περιόδου. Ενημερώθηκε για τις ελλείψεις που παρουσιάζει η ενίσχυση επιχειρηματικής δραστηριότητας, για την συμπεριφορά και τις διαθέσεις του τραπεζικού συστήματος αλλά και για την πορεία των τζίρων.
Ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε: Περιφερειακή διοίκηση μαζί με τον Δήμο μπορούν να μετατρέψουν την Χαλκίδα σε σοβαρό εμπορικό προάστιο των Αθηνών. Η λειτουργία της κλειστής αγοράς μαζί με ενδεχόμενες πεζοδρομήσεις (ότι είχε γίνει είχε επιτυχία) και μαζί με την ενίσχυση ενδοαστικής συγκοινωνίας και την λειτουργία μεγάλου parking στα όρια της πόλης, θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτης για χιλιάδες Αθηναίων και όχι μόνον.
Η Χαλκίδα πρέπει με σχεδιασμό να απομακρυνθεί από το μονολιθικό μήνυμα ότι είναι μόνο για Σαββατοκύριακο.
Η Χαλκίδα θέλει ισχυρό σχεδιασμό πόλης-city break και city-open market. Αυτό μπορεί να γίνει με ευρύτερη συνεννόηση και με ένωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων.
Αυτός εξάλλου είναι και ο πυρήνας του σχεδίου του συνδυασμού «Στερεά Περιφέρεια» του οποίου ηγείται ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

