
Η Σοφία Αρβανίτη εμφανίζεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Εναλλακτικό στα Ψαχνά ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων διαχρονικές επιτυχίες των 80s-90s όπως “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια”, “Πεθαίνω στην ερημιά”(ντουέτο με την Bonnie Tyler), “Μπλέχτηκα”, “Σοκολατί”, “Σαν πρώτη φορά” κ.α .
Μαζί της ο Κώστας Δάρας στα πλήκτρα και ο Τάσος Αλεξίου στην ηλεκτρική κιθάρα.

Που θα βρείτε το Εναλλακτικό – Rock Bar στα Ψαχνά Ευβοίας
Το Εναλλακτικό είναι μια μουσική σκηνή – Rock Bar στα Ψαχνά Ευβοίας. Διανύει αισίως τον ενδέκατο χρόνο λειτουργίας του. Ο χώρος έχει φιλοξενήσει πολύ σημαντικά ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής όπως Μωρά στη φωτιά, Υπόγεια Ρεύματα, Active Member, Ενδελέχεια, Magic de spell, Θάνο Ανεστόπουλο, Δημήτρη Πουλικάκο, Γιώργο Τσίγκο και Μαύρους Κύκλους, Λάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ζιώγαλα, Βασίλη Καζούλη, Όναρ, Μιχάλη Κακέπη κ.α.
Ιδιοκτήτης του χώρου είναι ο Νίκος Γκέκας μουσικός, τραγουδοποιός –στιχουργός με δύο προσωπικούς δίσκους ελληνόφωνου ροκ και μια ποιητική συλλογή στο ενεργητικό του ο οποίος έχει κρατήσει πολλές μουσικές βραδιές στο χώρο με τα εκάστοτε μουσικά του σχήματα. Το Εναλλακτικό επίσης έχει δώσει το βήμα και σε πολλά αξιόλογα τοπικά σχήματα και καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής.
Σήμερα θεωρείται ως μία από τις πιο σημαντικές και ιστορικότερες μουσικές σκηνές στην Εύβοια. Σε καθημερινή βάση πέρα απ τα live μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ακούγοντας ξεχωριστές μουσικές από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης ροκ σκηνής σ έναν ιδιαίτερα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Ανοικτά καθημερινά εκτός Δευτέρας από τις 7 μμ. Διεύθυνση: Αριστοτέλους 6,( πίσω απ την κεντρική πλατεία)
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Μεταφέρεται η λαϊκή αγορά της Τρίτης
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

