Ποιες ημερομηνίες – Πότε ανοίγουν και πότε κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί το 2025;
Οι παιδικοί σταθμοί δεν είναι ανοιχτοί 365 μέρες τον χρόνο και υπάρχουν ημερομηνίες όπου κλείνουν.
Η προσέλευση των παιδιών είναι για τις εργάσιμες μέρες από τις 7 μέχρι 8:45 το πρωί.
Η αποχώρηση των παιδιών ορίζεται από τη μία μέχρι 2 το μεσημέρι.
Για τα παιδιά που παραμένουν για ανάπαυση η αποχώρηση ορίζεται από τις 3 μέχρι τις 4 το μεσημέρι.
Η παραλαβή των παιδιών γίνεται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους ή κατάλληλο ενήλικο άτομο που θα έχει εγγράφως εξουσιοδοτηθεί, και θα έχει υποχρέωση να επιδείξει αστυνομική ταυτότητα.
Πότε κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί
Συνήθως οι παιδικοί σταθμοί δεν λειτουργούν τον Αύγουστο μιας και τότε ξεκινούν οι περισσότερες άδειες των εργαζόμενων.
Με λίγα λόγια, τον Ιούλιο και προς τα τέλη, σταματά η λειτουργία τους. Οι παιδικοί σταθμοί κλείνουν για καλοκαίρι όπως και για άλλες γιορτές.
Οι παιδικοί σταθμοί στη χώρα μας λειτουργούν και μένουν ανοικτοί έντεκα μήνες τον χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κλείνουν όλον τον Αύγουστο.
Η λειτουργία των παιδικών σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και απασχολεί τα παιδιά για 5 ημέρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή από 7 το πρωί έως 4 το απόγευμα.
Οι παιδικοί σταθμοί διακόπτουν την εργασία τους κατά τις επίσημες αργίες των Δημόσιων Υπηρεσιών, αλλά και κατά την περίοδο των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.
Πολλές φορές αν υπάρχει απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο, μπορεί να κλείσει ο παιδικός σταθμός όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παιδικοί σταθμοί κλείνουν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

