Πολλοί κεραυνοί σε όλη την Εύβοια αλλά και έντονη βροχόπτωση σε αρκετές περιοχές, υπάρχει αυτή την ώρα
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές για την κακοκαιρία που πλήττει αυτή τη στιγμή το νησί.
Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, έχει ξεκινήσει η επέλαση της κακοκαιρίας, η οποία συνοδεύεται με πολλούς κεραυνούς αλλά και με έντονη βροχόπτωση.
Σε αρκετά μέρη της Εύβοιας όπως και στα Χάνια Αυλωναρίου, η κακοκαιρία έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της.
Φωτιά σε στάβλο:
Φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, καθώς κεραυνός έπεσε σε στάβλο.
Πρόκειται για στάβλο που βρίσκεται στο Αυλωνάρι και το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρχαν ζώα παρά μόνο η τροφή τους.
Οι πυροσβέστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο όπου και μπόρεσαν να την περιορίσουν.
Φωτιές από κεραυνούς:
Νωρίτερα, συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για φωτιά σε περιοχή του Αλιβερίου.
Πρόκειται για φωτιά που έκαιγε σε δασική έκταση στο χωριό Αγία Θέκλα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Εκδηλώθηκε από κεραυνό ενώ άμεση ήταν η παρέμβαση της πυροσβεστικής στο σημείο της πυρκαγιάς.
Λίγη ώρα μετά τέθηκε υπό έλεγχο.
Φωτιά εκδηλώθηκε και σε περιοχή του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, όταν έπεσε κεραυνός.
Η φωτιά έκαιγε κοντά στο χωριό Μετόχι ενώ παρευρέθηκαν άμεσα πυροσβέστες όπου την έθεσαν σε υπό έλεγχο.
Αναβάλλονται αρκετές δραστηριότητες:
Διακόπτονται αρκετές δραστηριότητες σήμερα στο Δήμο Χαλκιδέων ενόψει της επικίνδυνης Κακοκαιρίας.
Συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν προληπτικά όλες οι ανοιχτές δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις (Κολυμβητήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου και αντισφαίρισης) σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στο Δήμο Χαλκιδέων,
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Μεταφέρεται η λαϊκή αγορά της Τρίτης
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

