Χθες το βράδυ έπεσε η αυλαία των φετινών Κυζικείων στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας, αφήνοντας πίσω της εικόνες βαθιάς συγκίνησης και καλλιτεχνικής πληρότητας.
Η κορύφωση των εκδηλώσεων ήρθε με την παράσταση «Χορεύοντας στο Νησί των Αγγέλων», ένα έργο που ταξίδεψε το κοινό στη Σπιναλόγκα, μέσα από τον κόσμο της Βικτώριας Χίσλοπ.
Τα κείμενα και η σκηνοθεσία ήταν της Ιωάννας Μερκουριάδου η οποία έκανε και την αφήγηση πλέκοντας ένα υφαντό γεμάτο συναίσθημα, ιστορία και ποίηση.
Η βελούδινη φωνή της έγινε γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, φωτίζοντας με ευαισθησία τις ανθρώπινες ιστορίες του πόνου αλλά και της δύναμης. Κάθε της λέξη, κάθε παύση, κάθε αφήγηση έμοιαζε με ανάσα ζωής για τους ήρωες που αναβίωναν επί σκηνής.
Την επιμέλεια του χορού την είχε ο χοροδιδάσκαλος Κωνσταντίνος Κοντάρας, που με τους χορευτές του Συλλόγου Η Παντάνασσα έδωσε μορφή και κίνηση σε συναισθήματα δύσκολα να ειπωθούν. Τα σώματα έγιναν προσευχές, οι χοροί έγιναν εξομολογήσεις.
Η παράσταση αυτή ήταν ένας ύμνος στη μνήμη και στην ελπίδα.
Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία, με επικεφαλής τη Σοφία Ζαούρη, που καθοδηγεί με όραμα, συνέπεια και αφοσίωση, προσφέροντας κύρος και ζωντάνια σε κάθε δράση.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

