Την προσθήκη παικτών που θα τη βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει στην Elite League προγραμματίζει η Χαλκίδα.

Η ΑΓΕ Χαλκίδας συμπορεύεται με το Σχηματάρι, με τον Νίκο Οικονόμου να αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου που θα επαναφέρει τη Χαλκίδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό μπάσκετ και θα διεκδικήσει την άνοδο μέσα από την Elite League.
Ο έμπειρος τεχνικός επιθυμεί να στηριχθεί σε παίκτες που γνωρίζει καλά και που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία, όπως ο Δημήτρης Γερομιχαλός.
Ο 31χρονος γκαρντ είχε εντυπωσιακή παρουσία φέτος με τα Μέγαρα, οδηγώντας τη ΝΕΜ στο Final-4 ανόδου.
Η συνεργασία του με τον Οικονόμου στο πρόσφατο παρελθόν στο Σχηματάρι ήταν επιτυχημένη, ενώ έχει ξαναφορέσει τη φανέλα ομάδας της Εύβοιας, αγωνιζόμενος στην Κύμη (2017-2019), στο κλειστό της Χαλκίδας.
Εκτός του Γερομιχαλού, ο Οικονόμου έχει βάλει στο στόχαστρο και δύο ακόμα δυνατά ονόματα: τον Πέτρου Μελισσαράτο και τον Ανδρέα Κανονίδη, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην άνοδο της Μυκόνου στην Α1.
Όλα δείχνουν ότι η νέα ομάδα της Χαλκίδας χτίζεται με φιλοδοξία και στόχο την επιστροφή στην κορυφή.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

