Τρόμος στην Εύβοια με διαρρήκτες να ρημάζουν σπίτια – «Φόβος και τρόμος» για τους κατοίκους – Συμμορίες «σαρώνουν» τις γειτονιές – Αδίστακτοι διαρρήκτες χτυπούν ασταμάτητα σπίτια και επιχειρήσεις
Αναστάτωση επικρατεί στην Εύβοια, καθώς αδίστακτοι διαρρήκτες χτυπούν ασταμάτητα σπίτια και επιχειρήσεις, αφήνοντας πίσω τους καταστροφές και φόβο!
Συμμορίες «σαρώνουν» τις γειτονιές – Ανησυχία για τις νέες τακτικές των διαρρηκτών
Το τελευταίο διάστημα, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο», με συνεχείς διαρρήξεις που σημειώνονται ακόμη και σε κεντρικά σημεία.
Σύμφωνα με καταγγελίες, οι δράστες κινούνται ύποπτα παρακολουθώντας τα σπίτια, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε ότι μια γυναίκα με κουκούλα προσποιείται ότι ακούει μουσική, ενώ στην πραγματικότητα επιλέγει τα επόμενα θύματα!
«Είμαστε απροστάτευτοι!» – Οι κάτοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση
Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από σχόλια αγανακτισμένων κατοίκων που ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, καθώς νιώθουν ότι έχουν αφεθεί στο έλεος των εγκληματιών.
«Φοβόμαστε να κοιμηθούμε τα βράδια», δηλώνει κάτοικος της περιοχής, ενώ άλλοι αναφέρουν πως ύποπτα αυτοκίνητα κάνουν «βόλτες» τη νύχτα ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους!
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

