Δεν θα πιστεύετε με αυτό που συνέβη σε λιμάνι στην Εύβοια
Ήταν χειμώνας του 2020 και όσοι το έζησαν δύσκολα θα το ξεχάσουν. Ήταν εικόνες που θα θυμούνται για πάντα.
Μια βόλτα στο λιμάνι ήταν αρκετοί για τους κατοίκους του χωριού να πάθουν πλάκα με αυτό που είχε συνέβη στο λιμάνι.
Οι ξύλινες βάρκες στο λιμάνι, που συνήθως κουνιόνται από τα κύματα, τώρα έμοιαζαν ακίνητες και ξεχασμένες, σαν να είχαν μπει σε ένα λήθαργο του χειμώνα.
Το λιμάνι, που συνήθως ήταν γεμάτο ζωή και θόρυβο από τα καΐκια και τις φωνές των ψαράδων, τώρα ήταν ένα μέρος γεμάτο απόλυτη σιωπή και κρύο.
Μόνο ο ήχος του χιονιού που έπεφτε επαναλάμβανε την πικρή αίσθηση του ερήμου.
Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό, καθώς οι ντόπιοι βγήκαν να θαυμάσουν την ομορφιά αυτή και το σπάνιο φαινόμενο όπου το χιόνι είχε φτάσει μέχρι το λιμάνι.
Τα παιδιά, γεμάτα ζωντάνια, έτρεχαν και έριχναν χιονομπάλες, και τα γέλια τους αντηχούσαν σαν μουσική.
Οι μεγαλύτεροι έπαιρναν φωτογραφίες, απαθανατίζοντας τη στιγμή.

Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

