Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, οι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Θεοδώρου την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025 στο Lucy Hotel, στη Χαλκίδα.

Ο Γιάννης Θεοδώρου υπήρξε πρωτοπόρος και οραματιστής, που αφιέρωσε τη ζωή του στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, αφήνοντας παρακαταθήκη σε όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν μαζί του.
Ως ιδρυτής και εμψυχωτής, συνέβαλε καθοριστικά στη στήριξη και τη δικτύωση των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ) στη Στερεά Ελλάδα, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ελάχιστη τιμή προς το έργο και την προσφορά του, με ομιλίες που ανέδειξαν την πολυδιάστατη προσωπικότητα και το όραμά του, αλλά και τη δέσμευση όλων μας να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε.

Για τον Γιάννη μίλησαν
Γιώργος Μαθιουδάκης, Εκπρόσωπος Δήμου Κύμης Αλιβερίου (Γενικός Γραμματέας)
Δημήτρης Κατσούλης, Δικηγόρος, Περιφερειακός Σύμβουλος, Συνεργάτης και Φίλος
Ιωάννης Λαγός – Πρόεδρος Ένωσης Φορέων Κ.Αλ.ΟΠελοποννήσου
Δημήτρης Πιπεργιάς–πρώην ΒουλευτήςΝ.Ευβοίας
Ιωάννης ΣκιαθίτηςΠρόεδρος Κοιν.Σ.Επ ΚΑΛΛΙΧΑΡΙΣ
Γραπτό χαιρετισμό απέστειλαν οι: Λουκάς Αποστολίδης – Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΕΑ, Σταύρος Μπένος – Πρόεδρος ΔΙΑΖΩΜΑ
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοινή δέσμευση όλων μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ενίσχυση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, τιμώντας την πολύτιμη παρακαταθήκη που μας άφησε ο Γιάννης.
Διοργανωτές: Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και φίλοι
Παρουσίαση: Ιωάννα Καραγιάννη, δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Μεταφέρεται η λαϊκή αγορά της Τρίτης
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

