Αυτοκίνητο πέταξε σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας στην Εύβοια

Εύβοια: Αυτοκίνητο πέταξε σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας

Αυτοκίνητο πέταξε σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας στην Εύβοια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στις Καμάρες Χαλκίδας, όταν ημιφορτηγό, που κινούνταν στην οδό Στύρων, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε σταματημένο μικρό αυτοκίνητο.

Ευτυχώς, ο οδηγός του είχε βγει από το αυτοκίνητο και βρισκόταν σε κοντινό κατάστημα την ώρα του ατυχήματος.

Η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τόσο ισχυρή που το αυτοκίνητο εκτοξεύθηκε και προσέκρουσε στην αυλή του απέναντι σπιτιού.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, κανείς δεν τραυματίστηκε. Οι αρχές βρέθηκαν στο σημείο για να εξετάσουν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ η κυκλοφορία στην περιοχή γίνονταν με δυσκολία.

Οι πολίτες της Χαλκίδας παρακολουθούν με ανησυχία τα συμβάντα, καθώς η κεντρική οδός παραμένει αρκετά πολυσύχναστη, και τέτοια περιστατικά δημιουργούν αναστάτωση στην καθημερινή κυκλοφορία.

Ευτυχώς, το γεγονός περιορίστηκε σε υλικές ζημιές και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Έκτακτο: Μεγάλη η κακοκαιρία στην Εύβοια [Βίντεο]

Χαλκίδα: Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το παζάρι της Αγίας Παρασκευής 2026

Τρομακτικό τροχαίο στη Χαλκίδα, άντρας ήταν πεσμένος για αρκετά λεπτά στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ