Εύβοια: Πολλά τα ατυχήματα με μηχανή

Εύβοια ασθενοφόρο

Η Εύβοια δυστυχώς διακρίνεται για τον υψηλό αριθμό τροχαίων που συμβαίνουν κάθε χρόνο με την μηχανή.

Συχνό είναι το φαινόμενο που συμπολίτες μας τραυματίζονται είτε ελαφριά, είτε βαριά ή ακόμα χάνουν και την ζωή τους από τα τροχαία ατυχήματα με μηχανή στην Εύβοια.

Πολλά είναι τα περιστατικά όπου νέα παιδιά έχουν χάσει την ζωή τους ύστερα από τροχαίο ατύχημα με μηχανή στην Εύβοια.

Η Εύβοια έχει το υψηλότερο ποσοστό θανάτων σε σχέση με ατυχήματα με μηχανάκια. Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα τροχαία ατυχήματα με δίκυκλα όπου δυστυχώς τις περισσότερες φορές έχει βαφτεί με αίμα η άσφαλτος.

Ήταν καλοκαίρι του 2024 όταν ένας 20χρονος έχασε την ζωή του ύστερα από τροχαίο που είχαμε στην Γλύφα. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα με εμπλεκόμενες δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Εύβοια, ατύχημα με μηχανή

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, η μία μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στην πινακίδα που βλέπετε στην φωτογραφία. Αποτέλεσμα ήταν να βρει τραγικό θάνατο το 20χρονο παλικάρι.

Το ίδιο καλοκαίρι είχαμε ακόμα ένα τροχαία ατύχημα με θύμα του δυστυχήματος, που σημειώθηκε στην Κάρυστο έναν 16χρονο ο οποίος παρασύρθηκε από το φορτηγό.

Υπάρχουν και σοβαροί τραυματισμοί ύστερα από σύγκρουση με μηχανή στην Εύβοια. Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό είχαμε στην Έξω Παναγίτσα το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου 2024.

Μηχανή κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Ύστερα από την σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής έπεσε στο οδόστρωμα.

Περαστικοί μαζεύτηκαν στο σημείο και κάλεσαν για βοήθεια μιας και ήταν τραυματισμένος ο άτυχος άντρας. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Τέλος καλοκαιριού είχαμε και άλλο τροχαίο ατύχημα με μηχανή στην περιοχή της Κύμης. Το μηχανάκι που οδηγούσε ένα ανήλικο παιδί, κάτω από συνθήκες που εξετάζουν οι αστυνομικοί έφυγε από την πορεία του. Ο άτυχος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μία ημέρα αργότερα στην περιοχή της Χαλκίδας ένας οδηγός με μηχανάκι τραυματίστηκε ύστερα από τροχαίο με αυτοκίνητο. Ο άτυχος άντρας οδηγήθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Σε απόγνωση γονείς στην Εύβοια: Δείτε τι συνέβη σε σχολείο

Εύβοια: Όσοι το έζησαν δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.