Έρχονται νέα vouchers για τον τουρισμό για όλους 2022

Θα υπάρξει και νέα κλήρωση για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους – Αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα

Μετά τις 16 Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν και άλλοι 200.000 δικαιούχοι που θα λάβουν το voucher των 150 ευρώ για δωρεάν διακοπές. Τα προγράμματα κοινωνικός τουρισμός και τουρισμός για όλους θα ισχύουν μέχρι το 2025. Η νέα κλήρωση για το τουρισμός για όλους θα αφορά όσους έκαναν ήδη αίτηση κατά το διάστημα που η σχετική πλατφόρμα ήταν ανοιχτή. Σε κάθε δικαιούχο παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης.

Τουρισμός για όλους 2022 νέα voucher
Τουρισμός για όλους 2022 νέα voucher

Την ίδια ώρα, το ότι δεν προλάβατε να κάνετε την αίτηση για το north evia samos pass, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρετε την άυλη κάρτα μιας και θα έχετε και άλλη ευκαιρία. Αυτό θα γίνει στις 25 Αυγούστου και ώρα 12:00 και θα βρείτε το North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr. Η τρίτη φάση του προγράμματος αφορά σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το διάστημα έως και 30-09-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.