Εύβοια: Δείτε πως καταστράφηκε μία επιχείρηση! [Φωτογραφία]

Κάποτε ήταν από τις πιο γνωστές της Εύβοιας.

Αυτό το εστιατόριο κάποτε ήταν γεμάτο από ωραίες μυρωδιές και κόσμο. Και όλα αυτά σε ένα μεγάλο χωράφι πάνω από 66 στρέμματα με θέα την θάλασσα.

Αυτό το ακίνητο ακόμα και τώρα, βρίσκεται μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα και συνδέεται με γέφυρα με την πόλη της Ερέτριας. Καμμία σχέση όμως με τα περασμένα μεγαλεία.

Πριν πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα τη δεκαετία του ’60 αυτό το εστιατόριο που θα δείτε άνηκε στο νησί και είχε αξιοποιηθεί τουριστικά, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Άνηκε σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα με δύο κεντρικά κτίρια που είχαν από 52 δωμάτια, 46 μπανγκαλόου εγκαταστάσεις μίνι γκολφ, τένις, ακόμα και πινγκ πονγκ, που δεν ήταν τόσο γνωστό εκείνη την εποχή. Και όλη αυτή η πολυτέλεια ήταν πάνω σε μία παραλία με πεντακάθαρα νερά.

Εδώ και χρόνια αυτό το εστιατόριο έχει μείνει ένα γιαπί και μαζί όλο το νησί των ονείρων. Το ακίνητο βρίσκεται μένει αναξιοποίητο, ενώ ο χώρος δεν έχει περιφρουρηθεί. Η φωτογραφία δείχνει πως έμεινε ένα από τα κτίρια ρημαγμένα.

Αυτό το εστιατόριο κάποτε ήταν γεμάτο από ωραίες μυρωδιές και κόσμο. Πριν πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα τη δεκαετία του ’60 αυτό το εστιατόριο που θα δείτε άνηκε στο νησί και είχε αξιοποιηθεί τουριστικά, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι όλα αυτά τα χρόνια που ρημάζει το ακίνητο, είναι να αναστηθεί το νησί και να δοθεί ξανά για αξιοποίηση. Ελπίζουν κάποτε να δούνε ένα σχέδιο μετατροπής του χώρου σε σημαντικό τουριστικό προορισμό.