Εύβοια: Έμειναν κάγκελο οι οδηγοί στη Χαλκίδα με αυτό που είδαν όταν έβρεχε!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί με αυτό που είδαν σε κεντρικό δρόμο στην Εύβοια

Εύβοια, κάγκελο, οδηγοί, Χαλκίδα
Έπαθαν πλάκα οι οδηγοί στη Χαλκίδα με αυτό που είδαν όταν έβρεχε!

Εύβοια: Έμειναν κάγκελο οι οδηγοί με αυτό που είδαν.

Δεν συμβαίνει συχνά αυτό στους δρόμους της Χαλκίδας με τους οδηγούς να μένουν στήλη άλατος με την καλή έννοια. Όλα έγιναν κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας στη Χαλκίδα.

Ένα μούχρωμα άρχισε να πλανιέται στον ουρανό της Ευβοϊκής πρωτεύουσας και ένας ήχος που σήμαινε ότι πλησιάζει καταιγίδα.

Δεν πέρασαν δέκα λεπτά και τότε άρχισαν οι πρώτες στάλες βροχής. Ήταν η στιγμή που μια κακοκαιρία έκανε την εμφάνιση της στην Εύβοια. Ήταν σαν να νύχτωσε απότομα και ξαφνικά γέμισε από στάλες βροχή ο δρόμος.

Η κακοκαιρία εξπρές πέρασε και από τη Χαλκίδα και αυτό που θα δείτε σε κεντρικό δρόμο της πόλης έκανε τους οδηγούς να μείνουν στήλη άλατος.

Δεν πίστευαν με αυτό που έβλεπαν στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας.

Ένας ποδηλάτης ήταν ο άτυχος της μέρας που τον “έπιασε” η βροχή την ώρα που ήταν στον δρόμο. Άρχισε να βρέχει ασταμάτητα αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση για να μην μουσκευτεί πολύ.

Έπαθαν πλάκα οι οδηγοί σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας κατά την διάρκεια κακοκαιρίας!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, άνοιξε την ομπρέλα του και συνέχισε την ποδηλατάδα στην βροχή μέχρι να φτάσει στο σπίτι του.

Μια απίθανη εικόνα που έκανε πολλούς που βρίσκονταν στον δρόμο εκείνη την ώρα να απορήσουν.

Εύβοια, κάγκελο, οδηγοί, Χαλκίδα
Άνοιξε την ομπρέλα του και συνέχισε την ποδηλατάδα

Πάντως από την φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι αυτή η λύση δούλεψε μιας και ο ποδηλάτης κατάφερε να μην βραχεί αυτός και το σακίδιο που κουβαλούσε στον ώμο.

Την ίδια ώρα οι ειδικοί λένε ότι σε περίπτωση έντονης καταιγίδας, οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην έχουν υψηλές ταχύτητες.

Θα πρέπει να δίνουν προτεραιότητα σε πεζούς και οδηγούς δικύκλων και να πηγαίνουν σιγά σε σημεία όπου έχει συγκεντρωθεί το νερό.

Καλό θα είναι να ανάβουμε τα φώτα και να οδηγούμε προσεκτικά για την αποφυγή ατυχήματος.

Οι παγίδες που κρύβονται από την βροχή στο κακοσυντηρημένο και γεμάτο σκόνες οδόστρωμα, σε συνδυασμό με έναν λάθος υπολογισμό από τον οδηγό είναι πολλές .

Ρόλο παίζει και το παραμελημένο στον τομέα της συντήρησης αυτοκίνητο (όσον αφορά τα λάστιχα, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, σύστημα κλιματισμού και άλλα.

Αυτά μπορούν να οδηγήσουν στην καλύτερη περίπτωση σε κάποιο ατύχημα, αν όχι σε δυστύχημα.