Έχεις κατάστημα στην Χαλκίδα; – Σκέψου πριν αγοράσεις επαγγελματικές ομπρέλες

Μυστικά για επαγγελματικές ομπρέλες

Ξεκινήσατε μια νέα επιχείρηση εστίασης ή φιλοξενίας με εξωτερικούς χώρους; Ή μήπως πραγματοποιείτε μια ανακαίνιση στην ήδη υπάρχουσα και παράλληλα την εξοπλίζετε;
Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα κάπου έχετε σκεφτεί να προσθέσετε ομπρέλες για τους εξωτερικούς χώρους της επιχείρησής σας (ταβέρνα, εστιατόριο, ζαχαροπλαστείο, ξενοδοχείο κ.α.). Οι επαγγελματικές ομπρέλες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια, προσφέροντας σκίαση σε χώρους όπως ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, καταστήματα, μπαρ, εκθέσεις, εκθεσιακούς χώρους και γενικότερα επιχειρήσεις που διαθέτουν εξωτερικούς χώρους για τους πελάτες τους.
Η ποικιλία τεράστια και οι ποιότητες εξίσου ποικίλες. Όπως και να’ χει, πάντα θέλουμε τα λεφτά μας να «πιάνουν τόπο». Για να γίνει αυτό, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε προσεκτικά και αντικειμενικά τί θέλουμε από μια τέτοια επένδυση, της οποίας, πολλές φορές, το κόστος δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Κατόπιν, αφού μπούμε στην διαδικασία επιλογής, τι να προσέξουμε πριν αγοράσουμε επαγγελματικές ομπρέλες, διότι η αγορά τους μπορεί να αποδειχθεί από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε για το κατάστημά μας.
Εκτός από μέσο προστασίας των πελατών μας από τις καιρικές συνθήκες (ήλιος, βροχή, αέρας), οι ομπρέλες επιτελούν και αισθητικό έργο. Άρα, τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής τους πρέπει να πληρούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Επιπλέον, πρέπει να εξετάσουμε πολύ καλά τις τιμές τους, τις προδιαγραφές τους, αν οι εταιρίες που τις κατασκευάζουν είναι Ελληνικά εργοστάσια (κυρίως για λόγους τεχνικής υποστήριξης), το κόστος συντήρησής τους και, τελικά, μια καλή εγγύηση. Οι τεχνικοί της εταιρείας που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι ικανοί και φιλικοί με άριστη τεχνική γνώση.

Επιλογή κατασκευαστικής εταιρείας για ομπρέλες

Η αξιοπιστία της κατασκευαστικής εταιρείας έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι συνήθως κατασκευάζει προϊόντα χρησιμοποιώντας άριστα υλικά. Συχνά, οι πελάτες επιλέγουν ομπρέλες βαρέως τύπου. Είναι υψηλής αντοχής, ανοξείδωτες ή αλουμινίου, με μεγάλη βάση, τετράγωνες ή σε σχήμα που να ταιριάζει με τον χώρο τοποθέτησης με ποιοτικά υφάσματα που αντέχουν στην φθορά του ήλιου, της θερμοκρασίας και του χρόνου.
Η ποικιλία σε σχέδια και χρώματα είναι σημαντική διότι δίνει την εικόνα της επιχείρησης. Τα υφάσματα πρέπει να είναι ποιοτικά ώστε να αντέχουν στην φθορά που επιφέρει ο ήλιος και οι καιρικές συνθήκες γενικότερα. Αυτά θα προστατεύουν τους πελάτες από τον ήλιο, τον αέρα (σε συνδυασμό με κατάλληλα διαχωριστικά) και από το κρύο (με προσθήκη στοιχείων θέρμανσης).
Το θέμα της στιβαρής κατασκευής όλης της ομπρέλας δεν πρέπει να τίθεται σε αμφισβήτηση διότι πέρα από την μακροζωία του προϊόντος, έχει να κάνει και με την προστασία των πελατών. Η αντοχή της ακόμα και στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες της περιοχής όπου βρίσκεται το κατάστημα πρέπει να είναι δεδομένη. Πρέπει να αντέχει στις καιρικές συνθήκες της Ελλάδος.
Για κάθε είδος επιχείρησης ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, καταστήματα, μπαρ, εκθέσεις, εκθεσιακούς χώρους, παραλίες κλπ. η καλή ομπρέλα δεν είναι μόνο ένα μέσο διαφήμισης της επιχείρησης, αλλά παράλληλα θαλπωρή από την βροχή και προστασία από τον ήλιο. Στην παραλία δε, σωτήριες είναι οι μεγαλύτερες ομπρέλες. Ο ίσκιος τους προσφέρει προστασία από τον δυνατό ήλιο ακόμα και σε μεγαλύτερες παρέες που θα ξεκουράζονται στις διαθέσιμες ξαπλώστρες ή πάνω στην άμμο.

Αξιόπιστα συστήματα σκίασης

Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι, κατά τους θερινούς μήνες στην Ελλάδα, οι ομπρέλες, οι πέργκολες και άλλα συστήματα σκίασης είναι από τα βασικότερα κριτήρια επιλογής καταστήματος.
Πολλές φορές η επαγγελματική ομπρέλα είναι η βιτρίνα του καταστήματός μας. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να εστιάσουμε την προσοχή μας στο σχέδιο, την γεωμετρία και τα χρώματα. Είναι δείγμα καλού γούστου να ταιριάζει κανείς χρώματα και σχέδια που με τον χώρο του, δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα αναδεικνύει την επιχείρηση από τις διπλανές. Ας μην ξεχνάμε ότι μια σειρά από κατάλληλες ομπρέλες με το σωστό διαφημιστικό μήνυμα είναι το πρώτο που θα δουν οι περαστικοί από μακριά.
Η αξία αυτής της προβολής είναι ανεκτίμητη. Στις διαφημιστικές ομπρέλες παίζουν μεγάλο ρόλο τα όμορφα χρώματα και το εμφανές λογότυπο της επιχείρησης.
Η επαγγελματική ομπρέλα αποτελεί, δηλαδή, άριστο διαφημιστικό μέσο προβολής της επιχείρησής μας, αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Μεγάλη εντύπωση δίνουν και οι αριθμοί τους, δηλαδή, το σύνολο της επιφάνειας που καλύπτουν. Άλλο να βλέπει κανείς 1-2 ομπρέλες, άλλο πολλές ομοιόμορφες, μαζεμένες και όμορφα στοιχισμένες.
Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις με διαφημιστικές ομπρέλες που προβάλουν υπηρεσίες και παροχές άσχετες με την εν λόγω επιχείρηση. Συχνά, προσπαθούν να αποφύγουν την επιπλέον δαπάνη, προβάλλοντας τα χρώματα και λογότυπα άλλων εταιριών ή προμηθευτών τους. Μια εικόνα προχειρότητας και αντι-επαγγελματισμού που συναντούμε συχνά στην Ελλάδα.
Με την προσθήκη κατάλληλων αξεσουάρ, η ποιοτική, στιβαρή ομπρέλα θα γίνει πόλος έλξης για την επιχείρηση. Η προσθήκη ειδικών συστημάτων φωτισμού, θέρμανσης και ψύξης ακόμη και ήχου και τηλεόρασης, θα μεταμορφώσει την κάθε επιχείρηση σε κόσμημα!

Κόστος επαγγελματικών ομπρέλων

Οι τιμές στις επαγγελματικές ομπρέλες διαφέρουν σημαντικά από εταιρεία σε εταιρεία. Η επιλογή μας, όμως, δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά στην τιμή του τελικού προϊόντος. Είναι άκρως σημαντικό να λάβουμε υπόψη την αξιοπιστία της εταιρείας, την ποιότητα του προϊόντος και την εγγύηση μετά την πώληση που θα μας προσφέρουν.