Εκδήλωση Ενημέρωσης για τον Διαβήτη στη Χαλκίδα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο 4ο Κ.Α.Π.Η. Χαλκίδας, στις 11:00 το πρωί.

Αν ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς από ειδικούς για τη διαχείριση του διαβήτη, τη σωστή διατροφή και τη σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Ιωάννης Γιαννάκης (παθολόγος – διαβητολόγος), η Αναστασία Ντουμάνη (διαιτολόγος – διατροφολόγος) και ο Ανδρέας Καρυστινός (ψυχολόγος), ενώ παρούσες θα είναι και εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για ενημέρωση και συζήτηση γύρω από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με διαβήτη.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Διπλή επιτυχία και πρόκριση για 2η φορά στον Πανελλαδικό Τελικό του Junior Achievement Greece για το 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας

Μαύρο Σάββατο στην Αρτάκη: Η πόλη «ντύθηκε» στα μαύρα

Αυχενική διαφάνεια: Πότε γίνεται;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.