Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Εύβοιας!

Τροχαίο Εύβοια

Σοβαρό ατύχημα στον πιο επικίνδυνο δρόμο της Εύβοιας. Πρόκειται για τον δρόμο Χαλκίδα – Κύμη.

Είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος που δεν έχει γίνει καμμία βελτιωτική παρέμβαση εδώ και μισό αιώνα. Ένας δρόμος που είναι επικίνδυνος ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες μιας και οδηγεί σε τουριστικές περιοχές.

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος που είναι στενός και δεν τολμάς να κάνεις προσπέραση και αν σου τύχει φορτηγό μπροστά μπορεί να φτάσεις από Ερέτρια στην Κύμη σε 3 ώρες σε μια απόσταση μιάμιση ώρας.

Σοβαρό ατύχημα στον πιο επικίνδυνο δρόμο της Εύβοιας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιουλίου 2024 στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας – Κύμης.

Ένα φορτηγό κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υπάρξει τραυματισμός του οδηγού.

Ήταν μεσημεριανές ώρες όταν συνέβη το ατύχημα κοντά στο χωριό Λέπουρα. Περαστικοί σταμάτησαν τα αυτοκίνητα τους και πήγαν να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες.

Στην φωτογραφία βλέπετε το αυτοκίνητο στο οποίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς η μπροστινή του όψη. Εκεί βρίσκονταν ο οδηγός που εγκλωβίστηκε μετά το τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια.

Άμεσα βρέθηκαν στην περιοχή, εθελοντές και πυροσβέστες και έτρεξαν να βοηθήσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου που δεν μπορούσε να βγει από το όχημα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτό το φορτηγό.

Κατάφεραν ύστερα από μερικά λεπτά να βγάλουν τον οδηγό του οχήματος από την άμορφη μάζα και με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος για να πάρει τον τραυματισμένο άντρα και να τον μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Δύο άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από τροχαίο στο Νεοχώρι

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο είχαμε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στο Νεοχώρι. Μάλιστα τραυματίστηκαν 2 άτομα μετά από την σύγκρουση.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες 2 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο Νεοχώρι που βρίσκεται έξω από το Αλιβέρι στον δρόμο προς Κύμη.

τροχαίο ατύχημα στο Νεοχώρι

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε το ένα από τα δύο οχήματα. Ύστερα από την σύγκρουση το αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Σοκαρισμένοι οι διερχόμενοι οδηγοί είδαν ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει και να μένει στην μέση του δρόμου ύστερα από σύγκρουση.

Είναι η στιγμή που έχουν έρθει 3 πυροσβεστικά οχήματα και 2 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες.

τροχαίο ατύχημα στο Νεοχώρι

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν εύκολα όσοι βρίσκονταν στο όχημα.

τροχαίο ατύχημα στο Νεοχώρι

Μεγάλη ήταν η ζημιά και για το δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία έχουν σπάσει τα τζάμια στα παράθυρα ενώ έχει γίνει μια άμορφη μάζα το μπροστινό μέρος στο οποίο βρίσκεται η μηχανή.

τροχαίο ατύχημα στο Νεοχώρι

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Παρόλα αυτά με το ασθενοφόρο που βλέπετε μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Ο δρόμος που έγινε το τροχαίο ατύχημα είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους στην Εύβοια.

Πρόκειται για τον δρόμο Αλιβερίου Κύμης όπου χαρακτηρίζεται από απότομες στροφές με το πλάτος του, ίσα – ίσα να χωράει 2 αυτοκίνητα.

Τα ρεύματα κυκλοφορίας χωρίζονται μόνο από μία άσπρη γραμμή για αυτό πολλές φορές υπάρχουν μετωπικές συγκρούσεις οχημάτων στην περιοχή.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.