Φτιάχνουν τον δρόμο για έναν παράδεισο που βρίσκεται στην Εύβοια

Ο δρόμος πάντα ήταν ένα πρόβλημα για να πας σε δύο αγαπημένες παραλίες της Εύβοιας.

Κάθε χρόνο ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου φτιάχνει τον δρόμο για αυτόν τον παράδεισο στην Εύβοια. Σε αυτό τον παράδεισο βρίσκονται δύο εξωτικές παραλίες. Το Τσίλαρο και τα Θαψά. Αυτές οι μαγευτικές παραλίες της Εύβοιας βρίσκονται στην κεντρική Εύβοια και είναι από τις πιο δύσβατες παραλίες του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό το τρομακτικό που βρήκε κάποτε στα δίχτυα του θα το θυμάται μια ζωή

Φτιάχνουν τον δρόμο για αυτόν τον παράδεισο στην Εύβοια

Η παραλία είναι μέσα στη φύση και στο καταπράσινο τοπίο. Για να φτάσετε στα Θαψά και το Τσίλαρο, θα πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Κύμη με το αυτοκίνητο σας. Από τη Χαλκίδα, είναι περίπου δύο ώρες η οδήγηση. Στην συνέχεια θα ακολουθήσετε τον δρόμο για Μετόχι. Είναι άσφαλτος. Να έχεις τα μάτια σου 14 μιας και πάνω στο δρόμο, υπάρχει μια ταμπέλα που γράφει τις παραλίες Τσίλαρο και Θαψά.

Για λίγα χιλιόμετρα ακολουθεί ένας δύσκολος χωματόδρομος. Θα πρέπει να περάσετε έναν κακοτράχαλο χωματόδρομο για να φτάσετε αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου μας ενημέρωσε για τα έργα στον δρόμο για Τσίλαρο και Θαψά. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε: “Ξεκινήσαμε σήμερα την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στις μαγευτικές παραλίες Τσιλάρου και Θαψά. Επειδή οι εργασίες θα συνεχιστούν εντός του τριημέρου καλό θα ήταν οι επισκέπτες να είναι προσεχτικοί διότι τα μηχανήματα θα βρίσκονται σε όλη τη διαδρομή. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ.Σπανό και τον Αντιπερφερειάρχη κ.Κελαϊδίτη για την μίσθωση μηχανημάτων για την αποκατάσταση του δρόμου που ενώνει δυο από τις ομορφότερες παραλίες του Νομού μας.”

Δείτε φωτογραφίες από τον δρόμο που φτιάχνουν για τον παράδεισο στην Εύβοια στο newse.gr

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ανδρονιάνοι: Δείτε τι κάνουν οι μαλωμένοι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις