Έπεσε δρόμος στην Εύβοια – Μεγάλη προσοχή στους οδηγούς!

Δρόμος για παραλία Λιμνιώνας
Έπεσε ο δρόμος προς τον Λιμνιώνα, μετά το χωριό Κοντοδεσπότι στην Εύβοια (πηγή φωτογραφίας: advenure evia)

Γύρω στην μία το μεσημέρι έγινε το συμβάν σε δρόμο της Εύβοιας και όλα αυτά εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας που άκουγε στο όνομα Θάλεια. Πιο συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία ο δρόμος που οδηγούσε στην παραλία του Λιμνιώνα, βούλιαξε.

Μία συγκλονιστική φωτογραφία δημοσίευσε ο Πάνος Αγιανίτης και το adventure evia. Στην φωτογραφία θα δείτε πως άνοιξε ο δρόμος και μάλιστα μέσα έπεσε και μία μπουλντόζα.

Μεγάλη προσοχή στους οδηγούς που κατευθύνονται ή είχαν σκοπό να κατευθυνθούν προς τον Λιμνιώνα. Πιο συγκεκριμένα το adventure evia αναφέρει: “Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ!! όσοι θα κινηθείτε προς την παραλία του Λιμνιώνα ο δρόμος μόλις έπεσε!!! Σχετικά με όσους είστε ήδη εκεί για την ασφαλή επιστροφή σας ενημερωθείτε από το Α.Τ Διρφύων Μεσσαπίων

Παραλία Λιμνιώνας

Η παραλία έχοντας αρκετά μεγάλο μήκος και καθώς βρέχεται από το αιγαίο, επηρεάζεται πολύ εύκολα από τους βοριάδες οπότε καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας πριν ξεκινήσετε.

Η παραλία του Λιμνιώνα στην Εύβοια είναι μια αρκετά δημοφιλής και πανέμορφη παραλία με βότσαλα αλλά και με πολύ σκούρα βύσσινο-καφέ άμμο. Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις!

Ο Λιμνιώνας βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της Εύβοιας και για να φτάσει κάποιος εκεί, θα πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο από την Χαλκίδα προς τη βόρεια Εύβοια. Μπαίνοντας στα Ψαχνά δε θα στρίψουμε πουθενά και θα πάτε προς Κοντοδεσπότι. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακρυά είναι η παραλία Λιμνιώνας.