Δείτε τι έπαθαν οι δρόμοι της Εύβοιας σήμερα το πρωί! Φωτογραφίες

Δυστυχώς πολλοί δρόμοι της Εύβοιας δεν άντεξαν τόσο νερό που πέφτει εδώ και ώρες.

Οι δρόμοι για πολλή ώρα έγιναν τρομακτικοί. Μάλιστα είναι μεγάλες οι ποσότητες του νερού που δεν επιτρέπεται η κίνηση των αυτοκινήτων από την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.

Πολλά είναι τα προβλήματα στην Βόρεια Εύβοια έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει αρκετές περιοχές της Εύβοιας.

Οι ισχυρές βροχές που έχουν ξεκινήσει από το απόγευμα της Κυριακής (13/12) μέχρι τώρα, έχουν προκαλέσει την υπερχείλιση του ποταμού Κηρέα.

Πριν καλά ξημερώσει το πρωί της Δευτέρας (14/12) αποφασίστηκε να κλείσει η Εθνική Οδός Χαλκίδας – Αιδηψού στην 51χλμ θέση μεταξύ Προκοπίου – Μαντουδίου και οι αρχές φοβούνται για περαιτέρω προβλήματα λόγω επιδείνωσης της κακοκαιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή του Κηρέα είναι το ποτάμι που κάθε χρόνο δημιουργείται πρόβλημα με την κακοκαιρία. Μεγάλες καταστροφές είχαμε την κακοκαιρία Ζορμπάς.

Για όσους δεν ξέρουν, να σας πούμε ότι το Μαντούδι, βρίσκεται στο 58ο χιλιόμετρο του εθνικού δρόμου Χαλκίδας – Αιδηψού – Ιστιαίας. Απλώνεται από τον κόμβο φτάνοντας έως την θάλασσα στο επίνειο του Κυμάσι. Κτισμένο στις πλατανόφυτες όχθες του Κηρέα σε μια πανέμορφη πεδιάδα, ανάμεσα και πάνω σε μικρά καταπράσινα υψώματα.

Οι δρόμοι για πολλή ώρα έγιναν τρομακτικοί. Μάλιστα είναι μεγάλες οι ποσότητες του νερού που δεν επιτρέπεται η κίνηση των αυτοκινήτων από την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. (πηγή φωτογραφίας: facebook.com)
Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια στην Βόρεια Εύβοια (πηγή φωτογραφίας: facebook.com)