Εύβοια: Πότε θα είναι έτοιμη η δημοτική αγορά της Χαλκίδας;

Δείτε πότε θα είναι έτοιμη η δημοτική αγορά στη Χαλκίδα – Δείτε καρέ-καρέ όλες τις εργασίες από το 2022 μέχρι και σήμερα

δημοτικη αγορα, Χαλκιδα, ξεκινησει
Πότε θα είναι έτοιμη η δημοτική αγορά στη Χαλκίδα

Το πότε αρχίζει και θα ανοίξει η δημοτική αγορά της Χαλκίδας είναι ένα ερώτημα που ακούγεται τα τελευταία χρόνια στην Εύβοια.

Το να μετατραπεί η “κατεστραμμένη” δημοτική αγορά σε σύγχρονα κτίρια ήταν ένας πόθος δεκαετιών που τα τελευταία χρόνια θα γίνει πραγματικότητα.

Πολύ επίκαιρο είναι τους τελευταίους μήνες το θέμα με την δημοτική αγορά στη Χαλκίδα.

Πολλοί ρωτούν τι συμβαίνει με τις εργασίες και πότε ξεκινά η λειτουργία της.

Για το πότε θα είναι έτοιμη δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη. Πάντως οι εργασίες γίνονται και αυτό έχει σημασία.

Όσον αφορά τις εργασίες για τη δημοτική αγορά στη Χαλκίδα υπάρχει μια φωτογραφία που δείχνει ότι έχει αλλάξει ο χώρος από την μέρα που μπήκε το εργοτάξιο.

Δείτε καρέ – καρέ την αλλαγή της Δημοτικής αγοράς

δημοτικη αγορα, Χαλκιδα, ξεκινησει
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2022

Η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη λίγο πριν το τέλος του 2022.

Βλέπουμε τα μηχανήματα που έχουν μπει στον χώρο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας και η εικόνα είναι κατά την διάρκεια των εργασιών.

Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δήμος Χαλκιδέων τον Φλεβάρη του 2023.

Η διαφορά στην παρακάτω φωτογραφία είναι ότι έχουν μεταφερθεί κάποια μπάζα και συνεχίζονται οι εργασίες για τη δημοτική αγορά στη Χαλκίδα.

δημοτικη αγορα, Χαλκιδα, ξεκινησει
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2022

Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία τον Απρίλιο του 2023.

Όπως θα δείτε και εσείς στα κτίρια της Α’ Φάσης, έχει αρχίσει η σκυροδέτηση στις εδαφόπλακες (πατώματα) και έχουν ολοκληρωθεί οι υδραυλικές εργασίες.

δημοτικη αγορα, Χαλκιδα, ξεκινησει
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2023

Στην δημοτική αγορά της Χαλκίδας, γίνονται ηλεκτρολογικές εργασίες και εργασίες σοβατίσματος.

δημοτικη αγορα, Χαλκιδα, ξεκινησει
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2023

Η παραπάνω φωτογραφία είναι “τραβηγμένη” στις αρχές Ιουνίου 2023 και φαίνεται ότι προχωρά η διαμόρφωση της δημοτικής αγοράς.

Έχουν σοβατιστεί τα δύο κτίρια και παράλληλα γίνονται οι εργασίες για την δημιουργία της σκεπής και των εσωτερικών χώρων.

Στις αρχές Μαΐου, ξεκίνησε η κάλυψη των στεγών, η οποία έχει διάρκεια περίπου 2 μήνες, κι αμέσως μετά η τοποθέτηση κουφωμάτων και γυψοσανίδων εσωτερικά των κτιρίων.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι στις 28 Αυγούστου 2023 όπου παίρνουν την τελική τους μορφή τα κτίρια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

– Στα κτίρια της Α’ Φάσης έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις στέγες των κτιρίων και εκκρεμεί η τελική μόνωση της επιφάνειας.

Επιπλέον, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ξηράς δόμησης και οι εγκαταστάσεις κλιματισμού (πλην των μονάδων), έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται ξύλινα κουφώματα και προχωράνε οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Αμέσως μετά ακολουθούν οι εσωτερικοί χρωματισμοί και οι επιστρώσεις των δαπέδων

– Στα κτίρια της Β’ Φάσης συνεχίζονται οι εργασίες ενίσχυσης των λιθοδομών και αφαίρεσης των δοκών οροφής, καθώς και όλων των τμημάτων που αφαιρούνται (πλάκες δαπέδου ισογείων-υπογείων και πλάκες οροφής υπογείου)

δημοτικη αγορα, Χαλκιδα, ξεκινησει
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2023

Η δημοτική αγορά στα τέλη του 2023

– Στα κτίρια της Α’ Φάσης, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των ψευδοροφών ραμποτέ, συνεχίζονται οι εσωτερικοί και εξωτερικοί ελαιοχρωματισμοί, καθώς και η κατασκευή των υπόλοιπων κουφωμάτων και ξεκινούν οι εργασίες επίστρωσης δαπέδων με πλακάκια.

δημοτικη αγορα, Χαλκιδασ
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2023

-Στα κτίρια της Β’ Φάσης συνεχίζονται οι εργασίες ενίσχυσης των λιθοδομών και αφαίρεσης των δοκών οροφής, καθώς και όλων των τμημάτων που αφαιρούνται (πλάκες δαπέδου ισογείων-υπογείων και πλάκες οροφής υπογείου).

δημοτικη αγορα, Χαλκιδασ
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2023

Για το πότε θα ξεκινήσει η δημοτική αγορά, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό με τους αισιόδοξους να τονίζουν ότι ίσως του χρόνου το καλοκαίρι, να είναι έτοιμο.

Η δημοτική αγορά της Χαλκίδας το 2024

δημοτική αγορά στη Χαλκίδα
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2024

Το 2024 βρίσκει την δημοτική αγορά της Χαλκίδας να ετοιμάζεται σιγά – σιγά.

δημοτική αγορά στη Χαλκίδα
Δημοτική αγορά στη Χαλκίδα 2024

Η ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας προχωρά και έχουν ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των ψευδοροφών, οι χρωματισμοί, η τοποθέτηση κουφωμάτων.

Παράλληλα συνεχίζεται η τοποθέτηση δαπέδων, συστημάτων κλιματισμού και μηχανολογικών εγκαταστάσεων στα κτίρια της Α’ φάσης και η ενίσχυση των λιθοδομών και οι καθαιρέσεις στα κτίρια της Β’ φάσης.