Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει τους διανομείς των καταστημάτων εστίασης Ευβοίας

Προσφέρει 110 κράνη ασφαλείας, συμβάλλοντας να γίνει πραγματικότητα «Ένας άθλος ακόμα για όλους εμάς»

Με διαχρονική προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια και προορισμό την καλλιέργεια υποδειγματικής οδικής κουλτούρας, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στέκεται στο πλευρό των διανομέων των καταστημάτων εστίασης Ευβοίας, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή του στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Ενώνει τις δυνάμεις του με το Σωματείο Εστίασης, Διασκέδασης και Αναψυχής Ευβοίας ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και συνεισφέρει στην ενίσχυση και διασφάλιση της ασφάλειας των διανομέων μέσα από την πρόληψη των ατυχημάτων, στο πλαίσιο του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα».

Με πηγή έμπνευσης την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά των διανομέων, που εντάθηκε την περίοδο της πανδημίας, αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά στους δρόμους, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στήριξε ως Μέγας Χορηγός σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας από την εξειδικευμένη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης «Ιαβέρης», που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 22 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, με αφορμή την επέτειο των 110 ετών ιστορίας και πετυχημένης λειτουργίας, προχώρησε σε δωρεά 110 κρανών μοτοσυκλέτας τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία διατέθηκαν στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατόπιν κλήρωσης.

Η κα Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Εδώ και 110 χρόνια, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που βελτιώνει την Υγεία & Ασφάλεια στην καθημερινότητα. Στο πλαίσιο του πολύπλευρου προγράμματος ΕΚΕ «Ένας άθλος ακόμα», ενισχύουμε τους διανομείς Ευβοίας με σημαντικά εφόδια που θα τους βοηθήσουν να θωρακίσουν αποτελεσματικότερα την ασφάλειά τους κατά την εργασία τους. Το δικό μας ευχαριστώ για αυτά τα πολύτιμα μέλη της κοινωνίας μας που είναι δίπλα μας όποτε τους χρειαστούμε».

Από την πλευρά του, ο κ. Βασίλης Ευθυμίου, Πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης “ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”, ανέφερε «Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ για την προσφορά του στο σωματείο μας. Πρωτοβουλίες σαν και αυτή όχι μόνο φέρνουν πιο κοντά τις εταιρίες με τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και κάνουν πιο ασφαλή τη ζωή όλων μας».