Δείτε τι κρύβεται σε δέντρο στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας! [Φωτογραφία]

Πολλοί αν θα περάσουν από το σημείο θα ακούσουν αρκετό θόρυβο. Είναι ένα δέντρο κοντά στην συρταρωτή γέφυρα της Χαλκίδας.

Η παραλία της Χαλκίδας είναι ιδανική περιοχή για να κάνετε την βόλτα σας, να πιείτε τον καφέ σας και να απολαύσετε το ουζάκι σας (όταν με το καλό ανοίξει και η εστίαση).

Όταν με το καλό γίνει άρση του lockdown, επιβάλλεται, κατά την επίσκεψη σας στη Χαλκίδα να περπατήσετε στον κεντρικό πεζόδρομο γιατί το περπάτημα κάνει καλό. Μετά, να απολαύσετε έναν καφέ σε μία από τις πάμπολλες καφετέριες που λειτουργούν εκεί.

Για όσους έχουν ή νοικιάζουν σπίτια στη Χαλκίδα, αυτό το καταπληκτικό θέαμα το βλέπουν live, καθημερινά.

Μια παραλία που την ζήσαμε από την καλή της όταν πλημμύριζε από κόσμο και από την ανάποδη της όταν παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν κυκλοφορούσε ούτε ένα όχημα.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία είναι ένα δέντρο που του έχουν δώσει ωραία μορφή, κουρεύοντας το σε σχήμα στρογγυλό.

Επειδή είναι φάτσα κάρτα στη Χαλκίδα έχει γίνει και ένα από τα αξιοθέατα της πόλης. Σε αυτό το δέντρο μαζεύονται όλα τα περιστέρια, όταν ο καιρός στην Εύβοια είναι ηλιόλουστος. Κάνουν την φωλιά τους και χώνονται μέσα στο φυτό. Εκεί ανενόχλητα κάθονται και ξεκουράζονται χωρίς κανένας να τα ενοχλεί και να τα πλησιάζει για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί τους. Μέχρι να πείτε κύμινο, αν σας πάρουν χαμπάρι, εξαφανίζονται μονομιάς.

Το δέντρο με τα περιστέρια έχει γίνει η ατραξιόν της περιοχής.