Δείτε τις προκηρύξεις για την αστυνομία το 2022

Ο αριθμός των ατόμων που θα εισαχθούν στη σχολή αστυφυλάκων θα είναι 730 και εκείνων που θα εισαχθούν στη σχολή αξιωματικών 70.

Δείτε πότε θα γίνει η διενέργεια των Προκαταρκτικών Εξετάσεων για την κατάταξη και πρόσληψη υποψηφίων στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η προκήρυξη στην αστυνομία δεν είναι χωρίς πανελλήνιες.

O υποψήφιος πριν τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου θα πρέπει να γνωρίζει, πέραν της βαθμολογίας του στις πανελλήνιες, θα πρέπει να δώσει και προκαταρκτικές εξετάσεις για τις σχολές των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων Ασφαλείας.

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις θα διεξαχθούν ανάμεσα Μάρτιο και Απρίλιο του 2022.

Όσον αφορά τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής καθώς και λοιπές λεπτομέρειες, καθορίζονται με την παρακάτω προκήρυξη, η οποία εκδόθηκε τον Φλεβάρη.

Όσοι επιθυμούν να καταταγούν, αφενός θα πρέπει να δηλώσουν προτίμηση για τις σχολές στο μηχανογραφικό δελτίο και αφετέρου να υποβάλουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μέχρι 27 Φλεβάρη τα παρακάτω δικαιολογητικά.

Όσον αφορά τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής καθώς και λοιπές λεπτομέρειες, καθορίζονται με την παρακάτω προκήρυξη, η οποία εκδόθηκε τον Φλεβάρη.

Αίτηση συμμετοχής, δύο φωτογραφίες, υπεύθυνη δήλωση, δήλωση συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον σύνδεσμο δίπλα στην παρένθεση (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A7%CE%A3%CE%9146%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%92-%CE%94%CE%94%CE%A1?inline=true)

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι