Δείτε τι τρομακτικό κάνουν σε πολλά αυτοκίνητα

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να πέσεις θύμα κλοπής είτε έχεις το αυτοκίνητο σου στο Αλιβέρι, είτε στη Χαλκίδα, είτε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας

Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε αρκετά κρούσματα στην Εύβοια. Δεν ήταν μόνο στο Αλιβέρι αλλά και στις γύρω περιοχές όπως στην Κύμη, και στην Ερέτρια.

Ύστερα από πολλές έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν δέκα περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα, σε περιοχές των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Ερέτριας.

Η κλοπή των καταλυτών είναι ένα φαινόμενο που έχει πάρει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, λόγω από τη μια της ευκολίας με την οποία κλέβονται, αλλά και από την άλλη, των πολύτιμων υλικών που έχουν οι καταλύτες στο εσωτερικό τους και αυξάνουν την αξία τους.

Η κλοπή ενός καταλύτη αυτοκινήτου γίνεται άνετα στο φως της ημέρας καταδεικνύοντας την ευκολία με την οποία γίνεται η όλη διαδικασία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταλύτες χρησιμοποιούνται και ως ανταλλακτικά, λόγω της έλλειψης που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, και έχουν αρκετή ζήτηση στην αγορά των μεταχειρισμένων.