Χαλκίδα: Δείτε τι τρομακτικό ήθελαν να κάνουν ένα βράδυ στον Καράμπαμπα [Φωτογραφία]

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που είχαν σκεφτεί να κάνουν στη Χαλκίδα

Το πιο τρομακτικό δεν είναι μόνο η πράξη τους αλλά αυτό που ήθελαν να κάνουν στη Χαλκίδα. Μιλάμε για δύο ανήλικα παιδιά που ήθελαν να κάνουν κάτι το οποίο ευτυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν πράξη.

Τους έπιασαν οι αστυνομικοί και τους παρέδωσαν στην πυροσβεστική μιας και οι ανήλικοι ήθελαν να προκαλέσουν φωτιά σε χώρο πρασίνου της πόλης.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν για εμπρησμό, δύο ανήλικοι ημεδαποί, την Παρασκευή 22 Ιουλίου το βράδυ σε περιοχή της Χαλκίδας.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν σε οδό της Χαλκίδας, στον δρόμο, ένα φλεγόμενο κουκουνάρι, δίπλα στο οποίο είχαν τοποθετηθεί τεχνηέντως πευκοβελόνες, με σκοπό να προκληθεί πυρκαγιά.

Αυτό το τρομακτικό ήθελαν να κάνουν στη Χαλκίδα
Αυτό το τρομακτικό ήθελαν να κάνουν στη Χαλκίδα

Αμέσως προέβησαν στην κατάσβεση της φωτιάς και καταδίωξαν τους δράστες, τους οποίους εντόπισαν να κινούνται πεζοί.

Κατά την σωματική έρευνα που υποβλήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, οκτώ κουτιά σπίρτα με το περιεχόμενό τους και μία κουκούλα full face.

Οι δράστες, οι οποίοι ήταν ανήλικοι, παραδέχτηκαν την πράξη τους. Οι Αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στην αρμόδια για την προανάκριση Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο: