Δείτε τι τρομακτικό έκρυβε μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα

Όλα αυτά τα είχε μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα

Όταν τα βλέπεις στη φωτογραφία δεν τα θεωρείς τρομακτικά. Όταν όμως συνειδητοποιήσεις για το ποια ήταν η χρήση τους, τότε αυτή η σκέψη θα σε τρομάξει.

Αυτά που θα δείτε στην φωτογραφία, τα χρησιμοποιούσαν όταν έμπαιναν στα σπίτια για να ληστέψουν. Με αυτά σημάδευαν τα θύματα τους, όταν τους ζητούσαν και άλλα χρήματα.

Όλα αυτά τα βρήκαν στο σπίτι μιας γυναίκας. Αυτή με άλλα δύο άτομα όπως επισημαίνεται σε δελτίο τύπου της αστυνομίας, τα χρησιμοποιούσε όταν μπούκαραν σε σπίτια.

Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 18 Ιουλίου συνελήφθη μία γυναίκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην ίδια υπόθεση, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμα άτομα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δείτε τι τρομακτικό είχε μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα
Δείτε τι τρομακτικό είχε μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα

Ειδικότερα, αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων σχετικά με διάπραξη κλοπών, πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο σπίτια, κατά την διάρκεια των οποίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, δύο κυνηγετικά όπλα και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος. Βρέθηκαν και άλλα πολλά ενώ από την έρευνα εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές από σπίτια σε περιοχές της Χαλκίδας, οι οποίες είχαν λάβει χώρα τον Μάρτιο και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.