Δείτε τι απίστευτο έγινε σε δρόμο της Χαλκίδας

Είναι μια κατάσταση που κάνει ανυπόφορη τη Χαλκίδα

Δεν συμβαίνει καθημερινά αλλά κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη μιας και για να φτάσει κάποιος από τον Άγιο Στέφανο στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, μπορεί να κάνει και μία ώρα.

Από την ώρα που θα δύσει ο ήλιος και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το μποτιλιάρισμα είναι μεγάλο.

Στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Στεφάνου συναντιέται το ρεύμα κυκλοφορίας των οχημάτων από την Βόρεια και την Νότια Εύβοια.

Αυτό κάνει δύσκολη την κίνηση των οχημάτων και μένουν ακινητοποιημένα από τον κυκλικό κόμβο μέχρι και την υψηλή γέφυρα της πόλης.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε την παρακάτω εικόνα. Μία κατάσταση που μπορεί να παρατείνει την προγραμματισμένη παραμονή στο αυτοκίνητο μέχρι και 2 ώρες, με τα νεύρα να είναι… δεδομένα.

Απίστευτο σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας
Απίστευτο σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας

Η χειρότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση στον κόσμο έγινε στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο G4 έξω από το Πεκίνο. Οι κάτοικοι είχαν μία εβδομάδα εθνικής άδειας που ονομάζεται φεστιβάλ διακοπών και επέστρεψαν δυστυχώς όλοι μαζί.

Οι 50 λωρίδες κυκλοφορίας, έγιναν 10. Φανταστείτε λοιπόν εκατομμύρια αυτοκίνητα να επιστρέψουν ταυτόχρονα από τον ίδιο αυτοκινητόδρομο των 50 λωρίδων και να πρέπει να συγχωνευτούν στο 1/5 χωρίς καμία οργάνωση ή προτεραιότητα, για να πληρώσουν διόδια. Καλύτερα μην το φανταστείτε, απλά υπάρχουν και χειρότερα.

Την επόμενη φορά που θα μείνετε ακινητοποιημένοι στην Εύβοια θυμηθείτε τι τράβηξαν οι οδηγοί στην Κίνα, και σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα έρθει και νέο fuel pass; Πότε θα γίνουν οι αιτήσεις;

ΚΕΑ Αυγούστου 2022: Πότε θα γίνει η πληρωμή;

Προκήρυξη 3κ 2022: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

15 Αυγούστου αργία: Ποιες οι αργίες του 2022;

Μερομήνια 2022 -2023: Τι καιρό θα κάνει;

Δείτε τι απίστευτο έγινε στα νερά της παραλίας Χαλκίδας

Ένας κούκλος στη Χαλκίδα έκανε πολλούς να χάσουν τα λόγια τους

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις