Δείτε τι αλλαγές έρχονται για τη Χαλκίδα


Δείτε τι αλλάζει στη χαλκιδα

Με τον νέο χρόνο έρχονται και κάποιες αλλαγές στη Χαλκίδα. Πρόκειται για κάποιες κινήσεις που θα είναι προς όφελος των πολιτών και έχει να κάνει με την καθημερινότητα του στην πόλη.

Κάτι νέο έρχεται τόσο στον τομέα των μετακινήσεων όσον και στο πράσινο. Είναι σημαντικοί τομείς που κάνουν πιο εύκολη και συνάμα πιο άνετη την ζωή των πολιτών. Είναι κάποιες κινήσεις που υιοθετούνται και σε πόλεις της Ευρώπης. Κακά τα ψέμματα όσο περνούν τα χρόνια οι πολίτες ολοένα και πιο πολλοί επιλέγουν να ζουν στα αστικά κέντρα μακρυά από τα χωριά τους.

Η πρώτη αλλαγή στη Χαλκίδα είναι η αναβάθμιση στις στάσεις αστικής συγκοινωνίας από τον Δήμο Χαλκιδέων. Θα μπουν 54 νέα στέγαστρα στάσεων αστικής συγκοινωνίας, νέες πινακίδες, πλαίσια πληροφόρησης, καθίσματα επιβατών, φωτισμός και καλαθάκια απορριμμάτων.

Δείτε τι αλλάζει στη χαλκιδα

Η άλλη αλλαγή που έρχεται στη Χαλκίδα, είναι οι χώροι πρασίνου. Αναβαθμίζονται οι υφιστάμενοι κοινόχρηστοι χώροι και πάρκα στις οδούς Προαστείου, Μπολοβίνενας, Βύρωνος και Μπαλαλαίων, Κυμαίων, Παπαθανασίου, Αγγελοπούλου και Γλαύκου, Ορέστη Μακρή, Ληλαντίων και Μεσσαπίων, Μαυρογένους και Σκύρου, Αντιγόνου και Μαργαρίτη, στη Λεωφόρο Χαϊνά, στην πλατεία Αγίου Ταξιάρχη και στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Παραλία Αυλίδος.