ΔΕΔΔΗΕ αποζημίωση: Πως κάνουμε αίτηση;

Θα δοθεί προτεραιότητα σε όλα τα αιτήματα για αποζημιώσεις για ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές των πολιτών από τις πληγείσες από την κακοκαιρία «Ελπίδα» περιοχές.

Για τη διευκόλυνσή τους και την αμεσότερη εξυπηρέτησή τους, η είσοδος στην σχετική εφαρμογή βρίσκεται πλέον στην κεντρική σελίδα του site του ΔΕΔΔΗΕ στο παρακάτω Link: https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/.

Νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα για μέρες, από το πέρασμα της κακοκαιρίας και ήρθε η ώρα για τις αποζημιώσεις από την διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυβέρνηση, θα αποζημιωθούν αυτοί που έμειναν χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες. Άγνωστα παραμένουν τα ποσά και το ποια θα είναι η πλατφόρμα.

Αν κάποιο νοικοκυριό έμεινε χωρίς ρεύμα για λιγότερες από 24 ώρες, δεν θα γίνει η πληρωμή.

Για παράδειγμα, στη Χαλκίδα που είχαμε διακοπή ρεύματος για περίπου μία ώρα, δεν θα υπάρξει κάποια αποζημίωση. Βέβαια, αν κάποια οικιακή σας συσκευή έπαθε βλάβη, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Για τις οικιακές συσκευές που υπέστησαν ζημιές από τις διακοπές ρεύματος έχει ανοίξει ήδη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβάλλετε τα στοιχεία σας και για να δηλώσετε την ζημιά.