Δυστυχώς είχαμε και άλλο κρούσμα στην Εύβοια

Μπορεί σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 τα κρούσματα να μειώθηκαν, δυστυχώς όμως στην Εύβοια είχαμε και άλλο κρούσμα κορονοϊού.

Με ακόμα ένα κρούσμα κορονοϊού χρεώθηκε απόψε η Εύβοια. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Κυριακή 16 Αυγούστου, δεν είχαμε κανένα κρούσμα κορονοϊού στον νομό μας.

Λίγες μέρες νωρίτερα να σας πούμε ότι πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, υπό τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανό, σύσκεψη της Ομάδας Διαχείρισης για τον κορωνοϊό- Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη σύσκεψη που έγινε, συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη διαχείριση του Covid 19 Ανδρέας Τουλιάς, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Σταύρος Τσελάς και ο Συντονιστής Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ Αγάλος Φωτόπουλος.

Από την σύσκεψη έγινε αναφορά στα αντανακλαστικά της περιφέρειας. Την ίδια ώρα, δόθηκε να εννοηθεί ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τα αρμόδια Υπουργεία, έτσι ώστε να κινητοποιούνται άμεσα οι μηχανισμοί για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού (ιχνηλάτηση, μέτρα προστασίας, κλπ).