Δεν έχουν τέλος οι ειδήσεις για κλοπές στη Χαλκίδα και η εφευρετικότητα των πρωταγωνιστών που έχουν σχεδόν καθημερινή δράση
Οι δράστες, άλλες φορές το κάνουν ηλεκτρονικά με τις απάτες, άλλες φορές προσποιούνται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και άλλοτε μπουκάρουν στα σπίτια.
Αυτή την φορά μπούκαρα σε σπίτι. Δεν παραβίασαν ούτε πόρτα, ούτε παράθυρο. Μπήκαν από το μικρό παραθυράκι της τουαλέτας.
Χωρίς να τους δει κάποιος γείτονας, μπήκαν στο σπίτι, πήραν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Εύβοια: Αυτό μην το κάνεις όταν απουσιάζεις από το σπίτι
Το να ανεβάζουμε φωτογραφίες και ποστ στο facebook, μας έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση. Καλό θα ήταν όμως να ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί με το τι επιλέγουμε να μοιραστούμε.
Αν φύγετε μακρυά από το σπίτι σας, βγάλτε όσες φωτογραφίες θέλετε απλά μην τις ανεβάστε μέχρι να γυρίσετε. Καραδοκούν παντού κλέφτες, ας μην ξέρουν καλύτερα πότε το σπίτι σας είναι άδειο.
Πότε κλείνει η Βουλή για εκλογές; Πότε διαλύεται
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές;
Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;
Και όμως έριξε χιόνι στα βουνά της Εύβοιας
Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!
Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις