Χαλκίδα: Ένας επικίνδυνος και τρομακτικός δρόμος έξω από σχολείο!

Μεγάλη είναι η ανησυχία για γονείς, μαθητές αλλά και καθηγητές σε σχολείο στη Χαλκίδα, γιατί κάθε μέρα έρχονται σε επαφή με αυτό τον δρόμο.

Τον έχουν χαρακτηρίσει ως το πιο επικίνδυνο δρόμο σε σχολείο και δεν έχουν και άδικο.

Η κίνηση των οχημάτων σε αυτό τον δρόμο είναι πυκνή καθόλη την διάρκεια της μέρας με τον κίνδυνο να ελλοχεύει παντού.

Ένας επικίνδυνος και τρομακτικός δρόμος έξω από μεγάλο σχολικό συγκρότημα με εκατοντάδες παιδιά να τον διαβαίνουν καθημερινά.

Μάλιστα οι γονείς μας είπαν ότι από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Ενώ θυμούνται και ένα πρόσφατο περιστατικό με οδηγό δικύκλου που στην προσπάθεια του να αποφύγει ένα παιδί, έπεσε στο έδαφος. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά ο κίνδυνος υπάρχει.

Πρόκειται για τον δρόμο έξω από το 6ο και 3ο γυμνάσιο Χαλκίδας όπου φοιτούν κοντά στα 1000 παιδιά. Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται πάνω στην Προαστείου όπως θα δείτε και στον χάρτη και είναι το σχολείο όπου εδώ και χρόνια έχει στην οροφή του δεκάδες φωτοβολταϊκά και σαπίζουν χωρίς κάποιος αρμόδιος να δίνει λύση.

Το άλλο που προβληματίζει τους γονείς είναι ότι πρόκειται για μαθητές γυμνασίου όπου δεν είναι αναπτυγμένη στο ζενίθ η κυκλοφοριακή τους συμπεριφορά.

Ο επικίνδυνος δρόμος έξω από σχολείο της Χαλκίδας, μπορεί μην δύναται να εξαφανιστεί ως διά μαγείας αλλά αυτό που ζητούν οι γονείς από τον δήμο είναι είτε η τοποθέτηση σχολικού τροχονόμου, είτε φωτεινού σηματοδότη.