Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης στη γνωστή παραλία Μέσα Παναγίτσα του Δήμου Χαλκιδέων
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και του Λιμεναρχείου, όμως ήταν ήδη αργά για την ηλικιωμένη γυναίκα

Χαλκίδα: 79χρονη ανασύρθηκε νεκρή από την παραλία Μέσα Παναγίτσα

Η άτυχη 79χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, με τον θάνατό της να διαπιστώνεται λίγο αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Ιουλίου 2025 σε παραλία της Χαλκίδας, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Η 79χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μέσα Παναγίτσα.

Advertisement

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δυστυχώς, στο νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διευκρινιστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που έχει παραγγελθεί.