Δείτε τι έγινε σε χωριό της Εύβοιας στην αρχή του καλοκαιριού

Φωτογραφία από τη Χαλκίδα
Φωτογραφία από τη Χαλκίδα

Μπορεί να λένε πολλοί ότι τα μικρά χωριά δεν έχουν την βαβούρα από τα οχήματα αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα τα χωριά.

Υπάρχουν και περιοχές που είναι πάνω σε κεντρικούς δρόμους όπου εκεί οι ήχοι από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ποτέ δεν σταματούν. Είναι μια παρέα και αυτή, μας εκμυστηρεύονται πολλοί κάτοικοι των χωριών.

Στο σημερινό μας ρεπορτάζ θα σας δείξουμε γιατί σταμάτησαν να κινούνται τα αυτοκίνητα σε χωριό στην Εύβοια. Τι έγινε και γιατί για κάμποσα λεπτά δεν ακούγονταν ο ήχος από τα οχήματα που περνούν καθημερινά. Η περιοχή που έγινε το συμβάν ονομάζεται Κονίστρες. Από τον δρόμο Χαλκίδα προς Κύμη, περίπου το 70% των χωριών φιλοξενεί την κεντρική αυτή αρτηρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μια παραδεισένια παραλία με φοβερά νερά στην Εύβοια!

Από το Αυλωνάρι για την Κύμη, υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας δρόμος ο παραλιακός που είναι εδώ και μήνες κλειστός. Και ο άλλος ο δρόμος από το χωριό Κονίστρες όπου είναι λίγο στενός.

Στον δεύτερο δρόμο έγινε το συμβάν που θα σας περιγράψουμε παρακάτω. Οι Κονίστρες είναι ένα πανέμορφο χωριό ανάμεσα στην Κύμη και το Αυλωνάρι. Έχει περίπου 500 κατοίκους σύμφωνα με πρόσφατη απογραφή.

Ένα ιστορικό χωριό με μπόλικα αρχαιολογικά ευρήματα. Μάλιστα οι κάτοικοι ήταν ήρωες και είχαν δώσει την ψυχή τους στην επανάσταση του 1821.  Ήταν μαζί με τον ιατροφιλόσοφο Γεώργιο Κονίστρου και για αυτό πιστεύουμε ότι αργότερα πήρε το όνομα Κονίστρες.

Κονίστρες: Ξαφνικά σταμάτησαν να κινούνται τα αυτοκίνητα σε αυτό το χωριό στην Εύβοια

Αυτά όσον αφορά την ιστορία της καταπληκτικής αυτής περιοχής. Θα πάμε σε ένα συμβάν που έγινε εκεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020. Ξαφνικά σταμάτησαν να περνούν όλα τα οχήματα

Δείτε στην φωτογραφία στο newse.gr γιατί σταμάτησαν να κινούνται τα αυτοκίνητα σε χωριό στην Εύβοια

Ειδήσεις σήμερα

Ένα σπάνιο πλάσμα κάθεται πάνω σε μια κολώνα στην Εύβοια [Φωτογραφία]

Πως θα γεμίσετε το σπίτι σας με εκατομμύρια λαμπάκια κάνοντας τον εντυπωσιακότερο στολισμό στην περιοχή σας με μόλις 25 λεπτά του ευρώ

Εύβοια: Δείτε τι εμφανίστηκε στο φλυτζάνι μιας γυναίκας! [Φωτογραφία]

Δείτε όλα τα νέα από την Εύβοια, τη στιγμή που συμβαίνουν, με την ματιά του Γιώργου Κουτσελίνη στο Evianews.com