Αυτό το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς Ευβοιώτες

Αυτό το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ ενδιαφέρει πολλούς Ευβοιώτες

Το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που θα δώσει χρήματα σε αρκετούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Ένα πρόγραμμα που αφορά και όσους μένουν στην Εύβοια μιας και μπορούν να το επιλέξουν αφού και θα αποκτήσουν γνώσεις στο επάγγελμα τους και θα πάρουν και χρήματα.

Η πλατφόρμα για να γίνουν οι αιτήσεις άνοιξε στις 22 Δεκεμβρίου. Προσφέρει επιδοτούμενη κατάρτιση, διάρκειας 80 ωρών, σε 150.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, η οποία οδηγεί σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων και αντίστοιχη πιστοποίηση, μέσω ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης.

Το ποσό της επιδότησης από το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ, ανέρχεται σε 5 ευρώ ανά ώρα, δηλαδή συνολικά έως τα 400 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι, μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα. Το νέο αυτό πρόγραμμα ονομάζεται Πάω Μπροστά και στο newse, θα βορουν οι εργαζόμενοι τις πληροφορίες πως να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν και να παρακολουθήσουν, ανάλογα με το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό προφίλ τους.

Τα νέα της Εύβοιας

Σχολεία κλειστά την Πέμπτη: Πότε θα ανακοινωθούν;

Food market pass: Πότε θα δοθούν τα χρήματα;

Αυτή είναι η προκήρυξη για αστυνομία 2023

Προσοχή μεγάλη: Αυτός ο δρόμος έκλεισε στην Εύβοια

Εύβοια: Ώρες αγωνίας στα χιόνια για άντρα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο

Τι ήταν αυτό που εξόργισε τους Χαλκιδέους κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις