Έπιασαν ένα άτομο για φωτιά στην Βόρεια Εύβοια

Φωτιά τώρα
Φωτιά τώρα

Στα χέρια της Πυροσβεστικής έπεσε σήμερα, Τετάρτη 27 Αυγούστου 2026, ένας κάτοικος στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Α.Κ.Α.Ε.Ε. Ευβοίας.

Ο λόγος της σύλληψης ήταν ότι εκτελούσε θερμές εργασίες σε αγροτική έκταση, σε περιοχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Τέτοιες εργασίες θεωρούνται π.χ. ηλεκτροκολλήσεις, χρήση τροχού και άλλα εργαλεία που προκαλούν σπινθήρα και απαγορεύονται ρητά αυτή την περίοδο λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά.

Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 3.281,25 ευρώ.

Η Πυροσβεστική υπενθυμίζει για ακόμα μια φορά ότι σε όλη την αντιπυρική περίοδο απαγορεύονται οι θερμές εργασίες στην ύπαιθρο και οι έλεγχοι είναι συνεχείς.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Εύβοια: Χωριό ντύθηκε στο πένθος για νέο άνθρωπο

Χωριό της Εύβοιας ντύθηκε στο πένθος για συγχωριανό τους

Εύβοια: Ώρες αγωνίας για 31χρονο ύστερα από τροχαίο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

🐗 ΣΟΚ στην Εύβοια: Αγριογούρουνο-γίγας τρύπωσε μέσα σε κοτέτσι!

Πήγαν να ταΐσουν τις κότες και πάγωσαν! Δεν ήταν αλεπού... Μέσα στο κοτέτσι είχε κουρνιάσει ένα τεράστιο αγριογούρουνο. 😱
Στο βίντεο θα δεις την στιγμή που το ανακαλύπτουν και τι έγινε μετά. Η αντίδρασή του θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 👉 Πάτα play τώρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ