Συνήθεις λόγοι που οι άνθρωποι επιλέγουν το άτμισμα

Αν και η δημοτικότητα των ηλεκτρονικών τσιγάρων αυξάνεται, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν γιατί το άτμισμα είναι τόσο δημοφιλές σε πολλές χώρες. Πρώτα απ ‘όλα, κάθε άτομο έχει τους δικούς του λόγους για να επιλέξει το άτμισμα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αυτήν την εναλλακτική λύση. Ας δούμε μερικούς από τους λόγους.

Μια εναλλακτική λύση για το κάπνισμα

Μεταξύ όλων των λόγων, αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος. Οι επιστήμονες εξακολουθούν να προσπαθούν να μάθουν αν ο ατμός μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να απαλλαγούν από το κάπνισμα. Όμως, πολλοί καπνιστές επιλέγουν τον  ατμό καθώς το θεωρούν ασφαλέστερη, υγιεινή εναλλακτική λύση σε σχέση με τα παραδοσιακά τσιγάρα.

Σύμφωνα με πολλές ερευνητικές μελέτες, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι τόσο επικίνδυνα όσο τα συμβατικά τσιγάρα καπνού, καθώς δεν έχουν πίσσα ή άλλες ουσίες σε  σχέση με τις συμβατικές εναλλακτικές λύσεις. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των ηλεκτρονικών τσιγάρων και των πούρων. Για παράδειγμα, έχουν την ίδια αίσθηση, δίνουν ένα παρόμοιο χτύπημα στους πνεύμονες και το λαιμό. Εκτός αυτού, είναι εύχρηστα και δεν χρειάζονται πολλή συντήρηση.

Άτμισμα ως θεραπεία

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το άτμισμα είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για διάφορους ιατρικούς σκοπούς. Σύμφωνα με τους χρήστες της φαρμακευτικής κάνναβης, το άτμισμα CBD Oilείναι μια καλή εναλλακτική λύση επειδή προσφέρει καλύτερη γεύση λόγω της απουσίας καύσης και νικοτίνης, ενώ ταυτόχρονα από το άτμισμα λαμβάνονται όλες οι ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης Cannabis oil . Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί βοτανολόγοι προτείνουν την χρήση και άλλων βιολογικών βοτάνων όπως οι ανθοί κάνναβης, για να συνδυάσουν με την βασική θεραπεία για την αντιμετώπιση διάφορων ιατρικών παθήσεων των ασθενών τους. Μερικές από τις πιο συχνές καταστάσεις περιλαμβάνουν ημικρανίες και χρόνιο πόνο.

Cloud Chasing

Αυτός ο λόγος γίνεται δημοφιλής σε πολλούς λάτρεις της ατμόσφαιρας. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν mods vape που διαθέτουν ειδικά υγρά και πηνία χαμηλής αντίστασης. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να παράγουν παχύτερους και μεγαλύτερους ατμούς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι εφευρέτες των ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν είχαν ιδέα τι θα ήταν το cloud chasing. Μετά την εφεύρεση αυτών των προϊόντων, ορισμένοι τολμηροί χρήστες το πήγαν στο επόμενο επίπεδο. Μετά από λίγα χρόνια, το κυνήγι του cloud chasing αυξήθηκε σε δημοτικότητα σε πολλές χώρες.

Με λίγα λόγια, αυτοί είναι μερικοί από τους κύριους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι επιλέγουν προϊόντα ατμού. Αν είστε καπνιστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για να σταματήσετε αυτή τη συνήθεια μια για πάντα, ενώ επιλογές όπως η ατμιστική κάνναβη θα δώσουν στον οργανισμό σας σημαντικά οφέλη πέρα από μια όμορφη εμπειρία ατμίσματος.